REMI U HARKIVU

Darijo Srna donio bod Šahtaru, pogledajte njegov treći pogodak u prvenstvu

Darijo Srna
Foto: PA/Pixsell
1/2
07.03.2015.
u 18:23

Završilo je 2:2 protiv Metalista, a naš kapetan bio je siguran s bijele točke

Šahtar je u 16. kolu ukrajinskog prvenstva u Harkivu protiv Metalista odigrao 2:2. Domaćin je poveo nakon 17. minuta igre golom Dovhija, međutim stvari su za njih loše krenule u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena kada je Rižuk skrivio jedanaesterac i dobio izravni crveni karton.

Siguran realizator s bijele točke bio je Darijo Srna. Bio je to treći gol u prvenstvu kapetana rudara. Rezultat se nije mijenjao do 72. minute, a onda je na asistenciju Hladkija pogodio Luiz Adriano za vodstvo Šahtara 2:1.

I kad su svi očekivali posljednjih sučev zvižduk domaćin je s igračem manje stigao do velikog boda, koji im je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade donio Prijomov.

Šahtar je tako ostao na četiri boda minusa iza kijevskog Dinama, a imaju i utakmicu više. Metalist ima 23 boda.

>> Srna je protiv Bayerna bio neprelazan!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije