DARIJO SRNA:

Torcida me razočarala, igram za Hrvatsku, a ne HNS, Mamića ili Šukera

Darijo Srna
Goran Stanzl/PIXSELL
05.04.2015.
u 10:45

- Dobio sam Hajdučko srce od Torcide, koja me zdušno podržavala. I da se hoću vratiti u Hajduk, pitanje je bi li me tko htio tamo - rekao je Srna

Darijo Srna se na nakon utakmice s Norveškom našao meti Torcide, koja smatra da kapetan hrvatske reprezentacije nije učinio dovoljno svojim istupima i potezima da Split dobije domaćinstvo neke od utakmica u kvalifikacijskim ciklusima za odlazak na velika natjecanja.

Braniča Šahtara kritike dijela navijača Hajduka jako su pogodile s obzirom da je nekoć bio njihov miljenik pa sukladno tome nije mogao prešutjeti sve skupa.

- Jako sam razočaran, ali stvari nisu takve, progutat ću ovu knedlu. Ne igram ja za HNS, ni Šukera ni Mamića. Od prvog dana prije 13 godina igram za Hrvatsku i za sve ljude u bilo kojem dijelu zemlje - rekao je Darijo Srna za Sportske novosti i dodao:

- Volim Hajduk u kojem sam proveo prekrasne godine i osvojio prvenstvo i kup. Dobio sam Hajdučko srce od Torcide, koja me zdušno podržavala. I da se hoću vratiti u Hajduk, pitanje je bi li me tko htio tamo.

>> Sramota što rijetki imaju hrabrosti suprotstaviti se Torcidi i što se Hajduk nije ogradio

>> Zar se Srna trebao oprostiti od reprezentacije i izdati domovinu kako bi se dodvorio Splitu?!

Komentara 39

DU
Deleted user
14:38 05.04.2015.

Bravo,Srna! Veliki na terenu,veliki izvan terena.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:43 05.04.2015.

Navijacka udruga ciji je najveci doprinos prekidanje utakmica i neredi, proziva covjeka koji iz utakmice u utakmicu 13 godina daje sve od sebe za nacionalni tim. Neka mi neko kaze nesto pozitivno sto su napravili, ne da nemaju nikakvog kredibiliteta, imaju negativni kredibilitet. Tu je, za mene, kraj svim diskusijama.

Avatar nula
nula
19:09 05.04.2015.

Torcida , okanite se Yuge , postanite Hrvati , zar ne vidite da vas manipuliraju Pavasovici , Ramljakice , Kregari i slicni ???!!! Politika je jedno , balun je drugo . Igrajte na balun bolje od drugih , to mozetee , i sve ce doci na svoje .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije