dinamo - ajax

De Boer: Utakmice protiv Dinama bit će ključne

\'Ajax coach Frank de Boer arrives for a press conference at the KNVB in Zeist on July 29, 2011, two days ahead of a football match against FC Twente at the Amsterdam Arena for the first game of the s
\'Sander KONING\'
17.10.2011.
u 12:19

Ajaxov trener Frank de Boer govori o predstojećim utamicama njegove momčadi u Ligi prvaka.

U dosadašnjem tijeku natjecanja Ajax je odigrao bez golova s Lyonom i izgubio od Reala sa 3:0.

De Boer ističe da će utakmice protiv Dinama biti ključne za Ajax.

– Dvije utakmice protiv Dinama koje slijede mogle bi biti ključne za ostvarivanje trećeg mjesta u skupini. Ali nećemo stati na tome, naša je želja zauzeti drugo ili čak prvo mjesto. Imamo vrlo talentiran tim i, ako svi budu u dobroj formi, nemamo se čega bojati, možemo se nositi sa svima – kaže De Boer za Uefine stranice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije