ŠPANJOLSKA

Del Bosque: Neće biti lako proći skupinu

Fernando Torres
AFP
09.12.2009.
u 22:12

Iako se španjolska nogometna reprezentacija vrlo često spominje kao jedan od najvećih favorita Svjetskog prvenstva, izbornik Vicente del Bosque oprezno upozorava da neće biti lako niti proći skupinu.

Španjolci se doista ne mogu potužiti na ždrijeb, koji im je u skupini H za suparnike dodijelio Čile, Honduras i Švicarsku. Pa ipak, Del Bosque tvrdi da ''skupina nije jednostavna''.

- Nismo dobili skupinu zbog koje bismo se mogli požaliti na lošu sreću, ali nemao razloga niti za euforiju. Švicarska i Čile su 17. i 18. na FIFA-inoj rang ljestvici, prema tome, nisu daleko od najjačih reprezentacija na svijetu. Honduras je, prema izvorima kojima ja raspolažem, također dosta jak. Skupina uopće neće biti lagana – izjavio je Del Bosque, koji želi postati prvi izbornik koji je španjolsku vrstu doveo do naslova svjetskih prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije