GOL U 98. minuti

Delirij u Gorici, igrači Hajduka probili se do Torcide, cijeli stadion slavi s njima nakon drame

15.10.2022.
u 23:11

Pogledajte kadrove sa stadiona u Gorici, gdje je Hajduk slavio sa svojim navijačima nakon dramatične utakmice....

Nova drama, novi kaos u završnici i novi bodovi koji su na konto pali u zadnjim sekundama - epilog je to Hajdukove pobjede u Velikoj Gorici (0:1) koju je pogotkom u 108. minuti potpisao Marko Livaja. Hajdukov napadač ranije je pogodio vratnicu i promašio penal - vidjeli smo to prvi put otkako je došao u Hajduk i 16 puta dosad realizirao najstrožu kaznu - nizao je promašaje, a ispromašivali su se žestoko i njegovi suigrači.  No bili su čvrsto uvjereni da će uspjeti. Sudac Dario Bel produžio je utakmicu čak osam minuta, a Livaja je konačno zabio nakon ubačaja Mlakara.

U tom trenutku skočili su gledatelji na tribinama, većina je ovdje stigla zbog Hajduka i od prve minute splitski klub igrao je u domaćinskoj atmosferi. 'Hoćemo pobjedu', zagrmjela je Torcida iz svog sektora kad su igrači izašli na teren, i podignula na noge navijače Hajduka na suprotnoj tribini. Tijekom zadnjih desetak minuta najbolje se vidjelo koliku podršku u Gorici ima Hajduk, jer tisuće navijača u deliriju su bodrili igrače i nosili ih do pobjede. 

Hajduk je u prošlom kolu u zadnjim sekudama izborio i pobjedu protiv Varaždina, kada je Awaziem zabio u 99. minuti.

U Gorici je Livajin pogodak na isteku vremena izazvao ludnicu, a igrači Hajduka su se probili do Torcidine tribine i poveli pjesmu koja je dugo trajala. Nije prošli bez incidenta, interventna je u jednom trenutku upala na glavnu tribinu i uhitila nekoliko izgrednika, a nemiri su se nastavili i nakon utakmice. Na tribinama je bilo oko četiri tisuće navijača, a službene informacije policije o događanjima na stadionu i broju uhićenih objavit ćemo čim ih dobijemo. 

Komentara 9

PR
prajdali100
23:40 15.10.2022.

E " moja" Dea ! Pa možda bi se igralo i do 108 - me minute da je zatrebalo.Ali nije !

MA
Marko77x
01:11 16.10.2022.

Nogomet je igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, u kojoj jedan sudac napravi gomilu pogrešaka te u kojoj na kraju suci uvijek pogoduju Hajduku

MI
Miko33
04:53 16.10.2022.

Utakmica se igra dok Hajduk ne zabije. Svi su se upregli da pomognu. Da sam navijač Hajduka bilo bi mi neugodno, a ovi slave kao da su osvojili prvenstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije