BIO BI TO DERBI...

Usain Bolt i Van Damme - dva velikana na suprotnim strana Manchestera

Usain Bolt
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.11.2015.
u 12:30

Liverpool s Dejanom Lovrenom gostuje kod Manchester Cityja (18.30, Sportklub 3) Dinamov suparnik u Ligi prvaka (u utorak) Arsenal, igra kod WBA. Menadžer Arsene Wenger "zapeo" je za strože dopinške kontrole

Dva rivala iz Manchestera, United i City, na zimu bi mogli postati jači i u međusobnom derbiju odmjeriti snage s dva ugledna imena. Naime, najbrži čovjek na svijetu Usain Bolt nudi se Manchester Unitedu.

– Da mi daju priliku, odmah bi sa mnom potpisali ugovor na pet godina, ja sam rješenje za njihove pobleme – samouvjeren je atletičar s Jamajke.

Trener Louis van Gaal još ga nije pozvao, a možda i neće. Jer, Nizozemac je priznao da ne radi ništa.

Van Gaal odlično zarađuje

– Imam službe za sve dijelove posla, pa im samo naređujem i odlično zarađujem – kazao je Van Gaal.

S druge strane, na trening Manchester Cityja došao je Jean-Claude Van Damme, glumac u akcijskim filmovima i poznavatelj borilačkih vještina, posjetio je svoje zemljake De Bruynea i Kompanyja. Kako voli nogomet, neće biti iznenađenje ako ga danas vidimo na tribinama kada City u derbiju dočekuje momčad Liverpoola i Dejana Lovrena.

Naime, Lovren bi se trebao, prema najavama trenera Jürgena Kloppa, naći u udarnoj postavi.

– S Lovrenom nema problema, otkako sam u Liverpoolu dobro radi. Kad sam tek došao, o njemu nisam čuo baš lijepe stvari, ali otkako sam ovdje djeluje mi jako dobro i s njim neće biti problema – hvalio je našeg reprezentativca Klopp.

Dinamov suparnik u Ligi prvaka (u utorak 24. studenog) Arsenal danas igra kod WBA. Arsene Wenger "zapeo je" za strože dopinške kontrole aludirajući na Arijana Ademija i Dinamo te tako vodi mali psihološki rat s plavima. Iako je najavio da se nakon lošeg starta u Ligi prvaka usredotočuju na englesko prvenstvo, dojam je da "pili naopako" jer Arsenal još može proći uspješno kroz skupinu Lige prvaka. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li danas izvesti najjaču moguću momčad ili će nekoga čuvati za utakmicu s Dinamom.

Bayern u Gelsenkirchenu

Suparnik plavih u posljednjem kolu Lige prvaka, njemački Bayern koji u utorak igra s Olympiakosom kao vodeći u skupini, uvjerljiv je u Njemačkoj, Bavarci imaju bodovnu zalihu u odnosu na Borussiju D. i mogu mirno na susret u Gelsenkirchen sa Schalkeom. I u Italiji se igra derbi, i to između dviju momčadi od kojih se mnogo više očekivalo, sad se Juventus i Milan bore za svoj oporavak. Mandžukić je upitan za današnji derbi.

>> Klopp: Čuo sam svakakve priče o Lovrenu, ali meni je on odličan!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije