Francuski izbornik

Deschamps: Bayern je s Mandžom i Martinezom klub s drugog planeta

Mario Mandžukić (1)
AFP
26.11.2012.
u 13:45

– Prošle je sezone igrao u finalu Lige prvaka, a onda je tijekom ljeta nadogradio momčad s takvim vrhunskim klasama

Francuski izbornik Didier Deschamps u kolumni za Kicker usporedio je francuske i njemačke klubove, a za nas je najzanimljiviji dio u kojem se osvrnuo na Bayern jer se pohvalno izrazio o Mandžukiću.

– U usporedbi s Francuzima, Bayern je klub s drugog planeta. Prošle je sezone igrao u finalu Lige prvaka, a onda je tijekom ljeta nadogradio momčad s takvim vrhunskim klasama kao što su Javi Martinez, Mario Mandžukić i Claudio Pizarro. Francuzi su pak u financijskoj krizi pa moraju prodavati svoje najbolje igrače i zato ne igraju zapaženije uloge u europskim natjecanjima.

Komentara 1

IV
ivka.vg
14:22 26.11.2012.

Samo je jedan Mario!!! Mario Mandžukić!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije