RISKANTNO ZA KLUB

Di Maria jednim potezom otkrio sve slabosti Perezove politike

'Real Madrid\'s president Florentino Perez speaks during a news conference at Santiago Bernabeu stadium in Madrid May 20, 2013. Jose Mourinho will leave Real Madrid at the end of the season after comi
'SERGIO PEREZ'
25.08.2014.
u 16:41

Realu treba novac kako bi pokrio ovoljetne kupovine, zato nije inzistirao na njegovu ostanku.

Nada je postojala do samog kraja. U nedjelju ujutro, španjolski sportski dnevnik AS izašao je s naslovom "Spašavanje vojnika Di Marije", a u anketi se čak 83,5 posto čitatelja izjasnilo za Argentinčev ostanak u Realu. U nedjelju popodne, Angel di Maria pakirao je kofere u Manchester i realovcima rekao zbogom.

Trener Carlo Ancelotti novinarima je potvrdio njegov odlazak, koji je izgledao neizbježno otkako je u petak talijanski stručnjak izostavio Di Mariju s uzvratne utakmice španjolskog Superkupa protiv madridskog Atletica. Atletico je slavio 1:0 pogotkom Marija Mandžukića, a Ancelotti je nakon utakmice kazao: "Bila je to tehnička odluka, Di Marija nam nije trebao danas."

Tu tezu rezultat je teško mogao pokrijepiti, a Realov trener u nedjelju je pokušao pojasniti: "Bila je to njegova odluka o odlasku, klub je napravio sve da zadrži Di Mariju."

Djela govore više od riječi. Real Madrid je ipak mogao učiniti puno više da zadrži argentinskog napadača. To se nije dogodilo, pa će "kraljevski klub" u novu sezonu Primere, kod kuće protiv Cordobe, krenuti bez Di Marije.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Za madridski Real priča je gotova, ostaju na 22 igrača koja imaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije