Novi posao

Dick Advocaat preuzeo Spartu

Dick Advocaat
Foto: Reuters/PIXSELL
26.12.2017.
u 09:35

Sparta trenutačno drži 17. mjesto sa 11 bodova, pet manje od zone spasa.

Bivši izbornik nizozemske nogometne reprezentacije Dick Advocaat (70) novi je trener Sparte Rotterdam.

Advocaat je do studenog ove godine vodio nizozemsku vrstu, ali je nakon neuspjeha u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo podnio ostavku. Na klupi Sparte, koja se nalazi na 17. mjestu od 18 klubova Eredivisie, zamijenit će Alexa Pastoora koji je dobio otkaz nakon 0-7 poraza u gradskom derbiju protiv Feyenoorda.

Advocaat je tijekom karijere vodio brojne klubove i reprezentacije među kojima PSV Eindhoven, Rangers, Zenit, Fenerhbahče i Borussiju Moenchengladbach, a osim 'Oranja' vodio je i reprezentacije Srbije, Rusije, Belgije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Južne Koreje.

Sparta trenutačno drži 17. mjesto sa 11 bodova, pet manje od zone spasa.

Komentara 1

Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
11:10 26.12.2017.

Zašto Spartu? Mogel je postati balkanski nevini vitez i preuzeti NK Cibaliju ili NK Špansko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije