Jakirović dobio pojačanje

Dilaver treći igrač Dinama koji je otišao u Rijeku: Iz momčadi treba izvući kvalitetu

Emir Dilaver
Foto: HNK Rijeka
1/3
14.12.2022.
u 20:00

Iz Dinama su na posudbu već otišli napadač Deni Jurić koji je prvi dio sezone proveo na posudbi u Gorici te vezni Antonio Marin koji se u Dinamu nije naigrao.

Prvi dio sezone nogometaši Rijeke odigrali su jako loše, na osmom su mjestu sa samo četiri pobjede i deset poraza. Tijekom ove stanke dobili su novog trenera, iz Zrinjskog je stigao Sergej Jakirović, a momčad s Rujevice mijenja i igrački kadar. Klub su napustili Haris Vučkić i Matej Vuk, no stigla su i pojačanja.

Iz Dinama su na posudbu već otišli napadač Deni Jurić koji je prvi dio sezone proveo na posudbi u Gorici te vezni Antonio Marin koji se u Dinamu nije naigrao. Od jučer je igrač Rijeke i Emir Dilaver, 31-godišnji stoper. Dilaver je u dva mandata igrao u Dinamu i skupio 83 utakmice za plave, okitio se sa šest trofeja.

– Zahvaljujem klubu na svemu što mi je pružio dok sam bio igrač Dinama. Želim zahvaliti navijačima na podršci, posebno Bad Blue Boysima koji su bili uvijek uz nas, putovali s nama, oduševljavalo me to kako su nas pratili u svakom trenutku.

Žao mi je zbog rastanka od momčadi i Dinama, ali to je tako u nogometu – rekao je na odlasku Dilaver, a po dolasku u Rijeku dodao:

– Rijeka je bila dosta ispod svoje razine u prvom dijelu, mislim da imamo kvalitetan sastav, treba samo to izvući to iz njega i vjerujem da ćemo to s novim trenerom napraviti.

Pranjić na rubu suza: Treba reći jedno ime. On je najveća priča SP-a, svima očitao lekciju života

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije