LIJEPO MU JE TU

Dimitrov otkazao Zagreb: Želio sam ove godine osvojiti naslov

Grigor Dimitrov
Reuters (Ilustracija)
28.01.2014.
u 21:00

Grigor Dimitrov, 19. tenisač svijeta i ovogodišnji četvrtfinalist Australian Opena, zbog ozljede je prisiljen otkazati nastup u Domu sportova.

Nažalost, ovogodišnje izdanje ATP turnira PBZ Zagreb Indoors (1. – 9. veljače 2014.) ostalo je bez jednog velikog igračkog imena. Bugarin Grigor Dimitrov, 19. tenisač svijeta i ovogodišnji četvrtfinalist Australian Opena, zbog ozljede je prisiljen otkazati nastup u Domu sportova.

- U Zagrebu sam se prošle godine osjećao kao kod kuće. Iako sam u tijesnom meču izgubio već u 1. kolu od Ive Karlovića, grad i turnir su mi ostali u lijepom sjećanju. Želio sam ove godine osvojiti
naslov u Zagrebu. Nažalost, oporavak od ozljede zadobivene na Australian Openu se odužio te sam prisiljen otkazati nastup. Nadam se da ću imati priliku ponovno zaigrati u Zagrebu - izjavio je Grigor Dimitrov.

Unatoč otkazu Dimitrova i Tipsarevića, popis igrača za ovogodišnji PBZ Zagreb Indoors i dalje je prepun velikih imena, poput Miloša Raonića, Tommyja Haasa, Mihaila Južnija, Feliciana Lopeza,
Philippa Kohlschreibera, Jürgena Melzera, Radeka Štepaneka
i drugih. O snazi turnira svjedoči i podatak da će od naših tenisača u statusu nositelja na subotnjem ždrijebu biti samo Ivan Dodig koji je u ovom trenutku 34. na ATP ljestvici.

Uz Ivana Dodiga i ostali su se hrvatski tenisači već okupili u Zagrebu te iskoristili mogućnost treninga  na glavnom terenu u Domu sportova. Tako su ovogodišnju podlogu već isprobali i Marin Čilić, Ivo Karlović te Borna Ćorić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije