ODLAZAK

Dinamo bez milosti: Zbog pijanstva i tučnjave Cleyton potjeran!

Cleyton
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/2
28.03.2014.
u 17:30

- GNK Dinamo obavještava navijače i javnost kako su klub i Cleyton sporazumno raskinuli ugovor. Brazilski nogometaš Alexandre Henrique Silva Cleyton tako više nije igrač hrvatskog prvaka - stoji na službenim stranicama kluba.

Nakon što su iz Dinama prvotno obavjestili kako je Cleyton novčano kažnjen i suspendiran iz momčadi zbog pijanstva i tučnjave u jednom zagrebačkom noćnom klubu u ranim satima četvrtka, u popodnevnim satima petka stigla je vijesti kako Brazilac više nije igrač Dinama.

- GNK Dinamo obavještava navijače i javnost kako su klub i Cleyton sporazumno raskinuli ugovor. Brazilski nogometaš Alexandre Henrique Silva Cleyton tako više nije igrač hrvatskog prvaka - stoji na službenim stranicama kluba.

Podsjetimo, Dinamo je Cleytona ove zime doveo iz turskog Kayserispora na preporuku trenera Roberta Prosinečkog. No, Brazilac u modrom dresu nije puno toga pokazao. Postigao je samo jedan pogodak, i to u susretu s Istrom, posljednji pogodak u 6:0 pobjedi modrih.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

>> Dinamo kaznio Juniora Fernandesa sa 190.000 kuna
>> Šok u Maksimiru: Pijanom Cleytonu u tučnjavi razbili arkadu i lice

>> Mamić: Cleytona sigurno očekuje vrlo visoka kazna
>> Cleyton: Trebao sam u Aziju, ali me Prosinečki nagovorio da dođem u Dinamo

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar cannabinoid
cannabinoid
16:41 28.03.2014.

pa gazda im je nekidan rekao da demoliraju citav hotel i dinamo ce sve platiti. on to shvatio zaozbac :) nije kriv samo je poslusao vlasnika ugovora.

SG
sinji galeb
18:16 28.03.2014.

To je pravi potez.BRAVO!

RB
Rade Budic
20:58 28.03.2014.

Nije ga Mamic platio da lumpuje do jutra pa na trening . ispravno svaka cast klubu nije bitno ko i odaklen dolazi. L upatanje nekih spodoba je cisti jal na Mamica . kada MAMIC ode Dinamu ne gine druga ligaa sa tim unaprijed promasenim vodstvom . Nerazumijem taj Hrvatski narod koliko su protiv tog Mamica neznam sta je taj covijek lose napravio dinamu moze bit zato sto je skoro uvijek prvi na ljestvici a drugi kaskaju ko stari tovar za konjima . Shvatite ljudi da je to maher covijek zna i ima nos a pored svega stare gene pokupio od djedova i pradijedova duvandzija i neka bude ponosan na njih to je dokaz znanja i intelegencije . Zasto se nije neko nasao takav znate zasto zato sto ga nema u hrvatskoj mrze ga oni koji nevole hrvatsku ni sve sto je hrvatsko jugo gamad i jugo unucad pokupili gene od oceva i dijedova kao i MAMIC samo u obrnutom ili tako rekuc suprotnom smislu nedaj se GOSPON MAMICU TOJ sugi zivijeli geni kameni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije