dogovor zbog Bećiraja

Dinamo bi na rate, Budućnost traži milijun eura odjednom

'Brondby\'s Daniel Wass (R) fights for the ball with Buducnost Podgorica\'s Fatos Beciraj during their third qualifying round Europa League soccer match in Podgorica July 29, 2010.  REUTERS/Stevo Vasi
'STEVO VASILJEVIC'
02.08.2010.
u 14:37

Napadač Budućnosti Fatos Bećiraj pred vratima je Dinama, a kako pišu crnogorske Vijesti, posljednja prepreka je dogovor o načinu plaćanja.

Dinamo nema ništa protiv cijene od milijun eura, ali bi platio u ratama, a Crnogorci žele sav novac odjednom.

Iz Maksimira za 22-godišnjaka predlažu plaćanje u ratama (dva puta po 300 tisuća eura i posljednja rata od 400 tisuća eura), ali čelni ljudi Budućnosti nisu presretni i još nisu pristali. (bb/VLM)

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
20:00 02.08.2010.

EUjanezz,svaka čast ,našao si lijek za ovog pravog EUJaneza ,samo izgleda da neki nisu skužili razliku, pa ti daju minuse.Samo nastavi tako!

DU
Deleted user
15:37 02.08.2010.

Za igrača, koji igra u ligi,koja je bez uvrede na razini druge HNL ,to je velik novac,a on se ni u takvoj ligi nije nazabijao!

OB
-obrisani-
15:48 02.08.2010.

Pa trebalo bi se po staroj Hrvatskoj navici poštenja odmah reči da je pola Fatosa Bećiraja oduvijek bilo hrvatsko meso..Biće Crnogorci zbunjeni ali dajte odmah dodati da nečete dati ni milimetra Zdravka Mamića i da oko toga idete izključivo na Haaški sud..Možda obmana uspije kao u slučaju Pirasnkog zaljeva i dok se FK Budučnost probudi Bećiraj če več igrati za Dinamo a arbitražni sud če procjenjivati koliko mesa pripada Crnogorcima.. Ma Hrvati ste stari majstori za prevare i obmane..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije