Navijači, dođite!

Dinamo će protiv Lučkog igrati kao da se radi o Ligi prvaka

'17.08.2011.,stadion na Maksimiru,Zagreb - Prva utakmica play-offa Lige prvaka. GNK Dinamo - FF Malmo. Navijaci Malmea. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
26.08.2011.
u 09:21

Zdravko Mamić ushićeno je jučer zahvaljivao čistačicama, kuharicama, svima u klubu, čak i medijima, kao zaslužnima za uspjeh akcije Liga prvaka

- Upravo je okončan put od Lige za bedaka do Lige za prvaka, a ubuduće ćemo ići od Lige prvaka do Lige prvaka - kazao je Mamić, usput pozvavši navijače da i u prvenstvenim utakmicama podrže plave.

- Tu je toliko naših domaćih dečki, Kelava, Šitum, Kovačić, Tomečak..., zaslužili su da ih navijači bodre u što većemu broju. Obećajem im da ćemo i u prvenstvenim utakmicama imati pristup 300 posto, kao da igramo protiv suparnika u Ligi prvaka - naglasio je Zdravko Mamić.

Dinamo i Lučko igraju u subotu od 18 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

MP
mpfederer
09:38 26.08.2011.

za ovaj uspjeh su mnogi zaslužni ali novinari sigurno nisu! mamiću za ligu prvaka im naplati ulaznicu da mogu \"raditi svoj posao\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije