OD 21 SAT

Dinamo danas otvara europsku sezonu. Ovdje možete gledati utakmicu Dinama i Astane

Slavlje nakon gola Marina za 2:0 protiv Astane u 2. pretkolu Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/14
21.09.2023.
u 08:42

Hrvatski prvak nalazi se u skupini s kazahstanskim predstavnikom, češkom Viktorijom te kosovskim Ballkanijem

Zagrebački Dinamo večeras od 21 sat prvi put nastupa u Konferencijskoj ligi, a protivnik na Maksimiru dobro je poznat – kazahstanski prvak Astana. Na početku aktualne europske natjecateljske godine Dinamo i Astana igrali su u 2. pretkolu Lige prvaka, a plavi su slavili s 4:0 u Zagrebu i 2:0 na gostovanju, a onda se eurokampanja zakomplicirala pa je hrvatski prvak ispao od AEK-a i kasnije Sparte. 

VEZANI ČLANCI:

– Nema takve bojazni. Znamo da nikoga ne smiješ podcijeniti. Astana će doći sa željom da popravi dojam, nije ona toliko loša momčad kao što je to možda ispalo po rezultatu u zadnjim našim dvobojima, ali to je bila i Dinamova zasluga. Moramo biti maksimalno ozbiljni, koncentrirani, fokusirani da odradimo posao najbolje što možemo – rekao je Sergej Jakirović na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

Izravni prijenos možete gledati na prvom programu Arena Sporta, odnosno tekstualnim putem na portalu Vecernji.hr. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar dugackino
dugackino
13:31 21.09.2023.

tapiros77 , ako te ne zanima nemoj gledati . mene zanimaju svi naši klubovi u kojem god natjecanju , dobro?

DU
Deleted user
12:55 21.09.2023.

A što je ono bilo ispadanje iz lige prvaka? Seoska liga?

EJ
ejStef
14:56 21.09.2023.

Sada ćemo moći usporediti ovaj Dinamo s onim prije. Astana je skoro ista, Dinamo je puno izgubio ma kvaliteti i nisu dovedene adekvatne zamjene... U prijašnjoj utakmici branio je Livaković, koji je Astani obranio više zicera, a sada imamo golmana kojem je svaki drugi udarac u okvir gola gol (po službenoj statistici). U obrani imamo drugog Šutala koji na svakoj utakmici ima barem jedan ozbiljan kiks, a do sada je direktni krivac za nekoliko golova. Nema više Ivanušeca, koji je bar donio energiju, a ne igra niti Špikić koji bar trkom i driblingom pridonosi pritisku na obranu. Umjesto njega vjerojatno Emreli koji carini loptu... Sve skupa bit će zahtjevno i neće se Dinamo samo tako prošetati kroz grupu. Jako loše je odrađen ovaj i zimski prijelazni rok, na to još i nesreća (ozljede), baš me zanima kako će te stvari Jakirović pokrpati... Jakirović isto ima problema i to s analizom protivnika i ulaskom u jače utakmice. Istina je da kasnije to tokom tekme zna popraviti, no s jačim protivnicima to je često nemoguće. Sjetite se Sparte (ili Rijeke u Splitu)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije