Optimizam uoči Salzburga?

Dinamo deset godina nije dobio domaću europsku utakmicu nakon 1. studenoga!

Salzburg - Dinamo
Reuters (Ilustracija)
06.11.2014.
u 17:00

Na Maksimiru gostuje Salzburg, a hrvatski prvak je pod pritiskom jer bi eventualnim porazom vjerojatno izgubio sve šanse za prezimljavanje u Europi

Nogometaše Dinama večeras očekuje iznimno važan susret u Europskoj ligi. Na Maksimiru gostuje Salzburg, a hrvatski prvak je pod pritiskom jer bi eventualnim porazom vjerojatno izgubio sve šanse za prezimljavanje u Europi. 

A iako je u nešto lošijoj formi, Dinamo zrači optimizmom uoči večerašnje utakmice, no morat će se boriti i protiv tradicije. Naime, Dinamo deset godina nije dobio domaću europsku utakmicu nakon 1. studenoga! Od 2000. u studenom i prosincu ima četiri pobjede, pet remija i 21 poraz u 30 susreta! 

Na Goalu se prisjetite tih utakmica...

>>Očekuje nas pakleno ozračje, tako je uvijek na Maksimiru

>>Dinamo saznao odličnu vijest - u Zagrebu nema opasnog Alana!

Komentara 2

NB
Nije.bitno
18:44 06.11.2014.

znači od početka dnastije mamić, ali ovi mamićevci će opet reći da je mamić spasitelj dinama.

SG
smigoc994@gmail.com
20:39 06.11.2014.

mamicu obesi se vise nikad dok sam ziv necu se kladiti na dinamo pa i domacem prvenstvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije