Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOV NA MLADOG VATRENOG

Dinamo dovodi jednog od najvećih hrvatskih talenata? Žele ga i Švicarci, iz Maksimira nude milijune

U Sesvetama odigrana nogometna utakmica U-21, Hrvatska - Švedska
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
27.06.2024.
u 15:44

Navodno je za jednog od najvećih hrvatskih talenata, Marina Šotičeka, zainteresiran i Basel, no Dinamova ponuda od tri milijuna eura, uključujući bonuse, zadovoljila je čelnike hrvatskog kluba, ako je vjerojati talijanskom novinaru.

Lorenzo Lepore, talijanski novinar koji se često bavi događanjima u SuperSport HNL-u, objavio je da bi zagrebački Dinamo uskoro mogao dovesti krilnog napadača Lokomotive, 19-godišnjeg Marina Šotičeka. Navodno je za jednog od najvećih hrvatskih talenata zainteresiran i Basel, no Dinamova ponuda od tri milijuna eura, uključujući bonuse, zadovoljila je čelnike hrvatskog kluba, ako je vjerojati talijanskom novinaru.

Šotiček je prošle sezone odigrao 30 utakmica u HNL-u te zabio devet golova i upisao jednu asistenciju. Ugovor s Lokomotivom vrijedi mu do ljeta 2027., a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na dva milijuna eura. Također, Šotiček je hrvatski U-21 reprezentativac, iako je rođen 18. rujna 2004. godine u Novom Mestu u Sloveniji. Ranije je, naime, sam za hrvatske medije kazao da mu roditelji žive kraj Ozlja i da je ondje počeo i nogometnu karijeru. Kasnije je prešao u Vinogradar, a s 12 godina došao je u Lokomotivu.

Podsjetimo, ranije smo pisali da se hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca vraća u Dinamo. Kako javljaju iz 24 sata, Pjaca se nakon povratka s Eura, na kojem nije nastupio, nalazi u Maksimiru na liječničkom pregledu nakon kojeg će, bude li sve po planu, staviti potpis na ugovor.

Pjaca se prošlog ljeta vratio u hrvatski nogomet, a nakon lanjske sezone u Rijeci, koja ga je vratila među hrvatske reprezentativce, govorilo se o prelasku u Dinamo. S Maksimira će, prema važećoj klauzuli iz Pjacina ugovora s Rijekom, prema Rujevici otići 1.5 milijun eura.

VEZANI ČLANCI:

Prošle je sezone 29-godišnji krilni veznjak odigrao 31 utakmicu u dresu Rijeke, a u njima je zabio sedam golova uz pet asistencija. Nema dileme, Pjaca će biti od velike pomoći Dinamu prilikom napada na Ligu prvaka, ali i na obranu domaćih trofeja osvojenih prošle sezone. Podsjetimo, Pjaca je 2016. godine iz Dinama otišao u Juventus za 23 milijuna eura, a nakon sedam godina lutanja po raznim posudbama, ali i borbe s čestim ozljedama, u Rijeci je revitalizirao karijeru.

FOTO Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

U Sesvetama odigrana nogometna utakmica U-21, Hrvatska - Švedska
1/17

Komentara 6

Avatar Zavratnica
Zavratnica
17:06 27.06.2024.

Prema novinskim natpisima Dinamo je u zadnja 3 dana doveo 15 igrača.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
16:19 27.06.2024.

a ovaj ce biti sve kao juranovic..super je je ali opet nije to nista bitno

VA
varto
19:01 27.06.2024.

Ovo će bit presedan jer do sada si rijetko igrači iz Lokomotive prelazili u Gnk.i obrnuto hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije