Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE RIJEŠENO

Marko Pjaca potpisuje za Dinamo! Na Maksimir stiže veliko pojačanje za napad na Ligu prvaka

Hrvatski nogometni reprezentativci stigli u hotel u Hamburg
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
27.06.2024.
u 11:59

Dugo se pričalo o tom transferu koji je sada, kako se čini, napokon priveden kraju

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca vraća se u Dinamo! Kako javljaju iz 24 sata, Pjaca se nakon povratka s Eura na kojem nije nastupio, nalazi u Maksimiru na liječničkom pregledu nakon kojeg će, bude li sve po planu, staviti potpis na ugovor.

Pjaca se prošlog ljeta vratio u hrvatski nogomet, a nakon lanjske sezone u Rijeci, koja ga je vratila među hrvatske reprezentativce, govorilo se o prelasku u Dinamo. S Maksimira će, prema važećoj klauzuli iz Pjacina ugovora s Rijekom, prema Rujevici otići 1.5 milijun eura.

Prošle je sezone 29-godišnji krilni veznjak odigrao 31 utakmicu u dresu Rijeke, a u njima je zabio sedam golova uz pet asistencija. Nema dileme, Pjaca će biti od velike pomoći Dinamu prilikom napada na Ligu prvaka, ali i na obranu domaćih trofeja osvojenih prošle sezone. Podsjetimo, Pjaca je 2016. godine iz Dinama otišao u Juventus za 23 milijuna eura, a nakon sedam godina lutanja po raznim posudbama, ali i borbe s čestim ozljedama, u Rijeci je revitalizirao karijeru.

Što se Rijeke tiče, hrvatski doprvak sada će morati naći adekvatnu zamjenu za hrvatskog reprezentativca u čijim su predstavama uživali navijači na Rujevici. Rijeka ove sezone kreće od 2. pretkola Europske lige, a s obzirom na ime suparnika (Paksi/Corvinul) nije nemoguće da i njih vidimo u skupini nekog europskog natjecanja.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kanđija
14:05 27.06.2024.

Dobra odluka i za Pjacu i za Dinamo... ako ostane Petković i Baturina biti će to ubojiti napad.

Avatar mrIvan
mrIvan
14:29 27.06.2024.

Loša odluka za Dinamo. Pjaca više ni u HNL-u nije dominantan a kao što se vidjelo za HNL Dinamu ne treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije