ZAVŠILO 3:1

Ćiro nije uspio iznenaditi Mamića, Dinamo slavio u Zadru

Zadar - Dinamo
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/16
18.10.2014.
u 17:10

Dinamo je u 12. kolu domaćeg prvenstva s 3:1 slavio na Stanovima.

Ništa od kupanja, Ćiro neće skočiti u more, Dinamo je prošao gostovanje u Zadru. Možda je izgledalo da će kupanja ipak biti nakon što je Pešić u doveo Zadar u vodstvo, ali brzo je Pjaca vratio Dinamo u igru.

Ćiro i Zadar pokazali su se kao tvrda kost za braću Mamić i Dinamo, srušeni su tek u posljednjih par minuta. Ćiro je držao 1:1 do 86. minute kada je Henriquez pogodio za 2:1.

U finišu je Franko Andrijašević postavio konačnih 3:1. Ćiro nije imao ni sreće, igrači su mu padali kao snoplje. Sve tri zamjene napravio je pod prisilom, a u posljednjih deset minuta igrao s igračem manje jer je zbog ozljede ostao i bez Solomona.

Utakmica nije bila pretjerano žestoka, svjedočili smo i nekim drugačijim dvobojima Zadra i Dinama u Stanovima. Mamićeva momčad očekivano je dominirala, ni Antolićev promašeni jedanaesterac nije poremetio koncepciju igre. A Ćirin Zadar posljednjih deset minuta, baš kada je Dinamo došao do pobjede, morao je igrati s igračem manje.

>> Ćiro: U Zadru vole Zdravka Mamića, ja sam na to samo šutio

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
14:58 18.10.2014.

Ajmo Plavi. Samo hrabro . Kako god završilo volim te Dinamo.

MI
Mingan
16:33 18.10.2014.

Ajmoooo Ćirooo ! Zna se tko će opet biti prvak pa mogu navijat za legendu, nesalomljivog Metuzalema hrv. nogometa ( ovaj deal sa Renom mu ipak nije trebao). Za GNK, vidim i danas jaki jokeri s klupe. Očekujem jaki napad po bokovima.

DI
dinamojavolim1
15:51 18.10.2014.

ajmoooo dinamooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije