Putem društvenih mreža

Dinamo izrazio sućut obiteljima stradalih: 'Nevrijeme je pogodilo naš najdraži grad'

Zagreb: Zagrijavanje igrača prije početka utakmice GNK Dinamo - SL Benfica
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
19.07.2023.
u 23:59

"Ovim putem šaljemo podršku i svim ostalim građankama i građanima koje je ovo nevrijeme pogodilo", poručio je hrvatski prvak Dinamo na svome Instagram profilu nakon žestoke oluje koja je poharala glavni grad Hrvatske

Danas je Zagreb pogodilo olujno nevrijeme u kojem je više osoba izgubilo život. U Slavoniji smrtno je stradala jedna osoba. Jak vjetar lomio je drveće, a zbog obilne kiše ulice su poplavljene dok je promet bio u kolapsu.

Na društvenim mrežama oglasio se i Dinamo. Na svome Instagram profilu zagrebački plavi objavili su panoramu grada i uz sliku napisali poruke podrške obiteljima stradalih i svom stanovništvu pogođenom vremenskim nepogodama.

VEZANI ČLANCI:

"Tijekom današnjeg nevremena koji je pogodio naš najdraži grad tri osobe su smrtno stradale. GNK Dinamo ovim putem obiteljima poginulih izražava najiskreniju sućut. Ovim putem šaljemo podršku i svim ostalim građankama i građanima koje je ovo nevrijeme pogodilo", poručili su s Maksimira.

VIDEO Trenuci nevjerojatnog užasa u Zagrebu: Nevrijeme rušilo dizalice, čupalo stabla, nosilo krovove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije