Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

VIDEO Beljin menadžer: Istina je da Diona žele Dinamo i Hajduk, a mi smo donijeli odluku

Lakić
Večernji TV
03.07.2024.
u 12:04

- Igrači iz zapadnijih zemalja su vrjedniji. Mi smo uvijek podcijenjeni, trebamo 100 puta nešto dokazati da bi nas cijenili. No, to je naše breme i teško je to promijeniti. Zato imamo neke kvalitete koje oni nemaju.

Bivši nogometaš Srđan Lakić (40) u studiju Večernjeg lista prokomentirao je dosadašnji tijek Europskog prvenstva te najavio utakmice četvrtfinala. Najviše pozornosti izaziva susret Španjolske i Njemačke.

- Španjolci moraju biti koncentrirani. Ne smije im se dogoditi loš da jer možeš odigrati loše poluvrijeme i više se ne možeš vratiti - rekao je Lakić i dodao:

- Španjolska protiv Njemačke izgleda kao finale prije finala. Mislim da će biti ravnopravna utakmica i da bi Španjolci po prvi put mogli imati ozbiljne probleme. Nijemci imaju velik natjecateljski duh. Mislim da su vratili to zajedništvo i samopouzdanjem koje im je nedostajalo. S domaćinstvom su uspjeli stvoriti pozitivnu atmosferu iako nisu možda trenutno jaki i čvrsti koliko Španjolska. Mislim da imaju dobre šanse za pobjedu.

Matjaž Kek?

- Ima znanja i dovoljno iskustva da prepozna što treba napraviti da se napravi rezultat. Ostvario je vrhunski rezultat.

Lakić danas radi kao nogometni agent.

- Igrači iz zapadnijih zemalja su vrjedniji. Mi smo uvijek podcijenjeni, trebamo 100 puta nešto dokazati da bi nas cijenili. No, to je naše breme i teško je to promijeniti. Zato imamo neke kvalitete koje oni nemaju.

Engleska - Švicarska?

- Mislim da će Englezi proći. Do sada su se provukli, ali mislim da su legitiman kandidat. 

Ronaldo?

- Godine su učinile svoje i to nije ni sjena onoga igrača koji je zabijao. No, to je odluka izbornika da igra. Nije to taj Ronaldo, ali su gluposti da je to on igrač manje.

Dion Drena Beljo je igrač kojega zastupa Lakić.

- Lijepa stvar da su i Dinamo i Hajduk izrazili interes za Diona. No, odluka je pala da nije još vrijeme za vratiti se u Hrvatsku. Vjerujem da će se iduće sezone vratiti na scenu, pokazati potencijal i razvijati karijeru u pravom smjeru.

Hajduk?

- Svi znaju tko je Gattuso, velika je stvar za Hajduk i hrvatski nogomet da legenda dođe tu. Vjerujem da će nas sve skupa obogatiti.

 
 
Ključne riječi

Komentara 1

PA
Pametanumoruludih
14:58 03.07.2024.

Zalosno je kad te nitko ne zeli osim Dinama i Hajduka. Nadji drugu profesiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije