Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Miljenik navijača odbio Engleze i oduševio dinamovce. Španjolac stigao u Zagreb na liječničke preglede

Rijeka: Susret Rijeke i Dinama u drugoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
03.07.2024.
u 18:52

U Zagreb je stigao i Raul Torrente. Mladi Španjolac, koji je prošle sezone skupio 17 nastupa u La Ligi za Granadu došao je u Zagreb na liječnički pregled

Miljenik navijača, Sandro Kulenović potpisao je novi ugovor s Dinamom. Napadač koji je više puta dolazio i odlazio s Maksimira prirastao je srcu navijačima krajem prošle sezone kad je svojim igrama u 3-5-2 formaciji doprinio Dinamovoj tituli. Kulenović je u rujnu prošle godine otvorio svoj četvrti mandat u maksimirskom klubu. Prvi je bio u mlađim uzrastima od 2008. do 2016., potom u prvoj momčadi od rujna 2019. do rujna 2020. nakon čega je prešao u Rijeku, treći mandat trajao je u srpnju i kolovozu 2021. prije odlaska u Lokomotivu, a vratio jesenas.

Kulenovića su i tada, kao i ovoga ljeta htjeli iz Engleske, no oba je puta odbio transfer kako bi ostao u Zagrebu. U Dinamu je dosada odigrao 54 službene utakmice uz 11 postignutih pogodaka i šest asistencija, a pridodamo li i prijateljske dvoboje brojka se penje na 67 nastupa i 20 golova.

 

"Izuzetno sam sretan i ponosan što sam produljio ugovor s najdražim klubom. Samo jedno mjesto na svijetu se zove dom, a za mene to je definitivno Dinamo. Ovo je za mene veliko priznanje i motivacija da nastavim davati sve od sebe na terenu. Hvala ljudima u klubu, stručnom stožeru, suigračima i našim nevjerojatnim navijačima na podršci koju mi pružaju. Veselim se novim izazovima i uspjesima u plavom dresu. Zajedno nastavljamo ostvarivati velike stvari" izjavio je pri potpisivanju novog ugovora za službenu stranicu. 

No, nije to sve od novosti iz plavog kluba. Nakon što je prekjučer stigao Ivan Filipović iz Parisa, u Zagreb je stigao i Raul Torrente. Mladi Španjolac, koji je prošle sezone skupio 17 nastupa u La Ligi za Granadu došao je u Zagreb na liječnički pregled, te bi ako sve bude u redu za Dinamo trebao potpisati prije odlaska na pripreme. 

 

Što se tiče dolaska krila, oko Marka Pjace se i dalje rješavaju detalji, a 24sata javlja da Dinamo "na pameti" ima još dva desna krila. Jednog je sportski direktor Marko Marić pronašao u prvoj francuskoj ligi, drugog u drugoj engleskoj ligi. Obojica su spremni već sutra sjesti na avion i prvim letom doći u Zagreb. Isti izvor navodi da Dinamov skaut Dario Dabac u Japanu pronašao dva potencijalna igrača o kojima se Marić dodatno raspitao kod Takura Kaneka i Takuye Ogiware, od obojice dobio samo riječi pohvale o spomenutim nogometašima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije