VELIK POSAO NA POMOLU

Dinamo je prodao Šutala? 'Dogovor je jako blizu, koštat će do 25 milijuna eura'

Zagreb: Dio hrvatske reprezentacije okupio se u hotelu Sheraton
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/7
28.06.2023.
u 22:01

Šutalo je sjajnim igrama u dresu 'plavih' skrenuo pažnju brojnih europskih klubova. Prethodnih mjeseci se najkonkretnije povezivao sa Arsenalom, ali prema novim informacijama je izrazito blizu potpisa za njemački RB Leipzig

Reprezentativac Hrvatske i trenutni član zagrebačkog Dinama, Josip Šutalo, nalazi se blizu potpisa za njemački RB Leipzig, doznaje N1.

Šutalo je sjajnim igrama u dresu 'plavih' skrenuo pažnju brojnih europskih klubova. Prethodnih mjeseci se najkonkretnije povezivao sa Arsenalom, ali prema novim informacijama je izrazito blizu potpisa za njemački RB Leipzig.

GALERIJA - Vatreni na završnom turniru Lige nacija

Zagreb: Dio hrvatske reprezentacije okupio se u hotelu Sheraton
1/34

Pregovori su započeli, odvijaju se vrlo dobro, a prema posljednjim informacijama dogovor dvije strane veoma je blizu. Šutalo bi u redovima Leipziga trebao naslijediti Joška Gvardiola koji se nalazi pred vratima Manchester Cityja, a transfer Šutala u Leipzig bi mogao ići i do 25 milijuna eura.

Za Dinamo je prethodne sezone odigrao 36 utakmica u svim natjecanjima, a postigao je 3 pogotka.Nedavno je oduševio nastupima u dresu hrvatske reprezentacije koja je stigla do drugog mjesta u okviru Uefine Lige nacija. Njegove izvedbe protiv Nizozemske i Španjolske dodatno su skrenule pažnju svjetskih skauta, ali čini se kako je Leipzig ovoga puta bio najbrži i riješio sjajan transfer.

VEZANI ČLANCI:

Tako će se njemačka momčad nastaviti služiti 'provjerenom taktikom' dovođenja Dinamovih nogometaša. Prethodno su otkupili Danija Olma i Joška Gvardiola što se pokazalo kao sjajan potez.

Šutalo, inače 23-godišnji stoper, je prije Dinama nastupao za Neretvanac iz Metkovića i Istru, a za Hrvatsku je upisao osam nastupa. Josip je budućnost u zadnjoj liniji hrvatske reprezentacije koju će u stoperskom tandemu činiti sa Joškom Gvardiolom.

Šutalova vrijednost prema Transfermarktu iznosi 18 milijuna eura, a ugovor sa Dinamom ga veže do ljeta 2028. godine.

Komentara 6

RE
RedTree
00:39 29.06.2023.

Oduševio je i Erlić i btw ni Nizozemska ni Španjolska nisu imale ozbiljnog napadača. I Leipzig je izgleda blizu potpisa stopera iz Lyona.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
22:43 28.06.2023.

Hvala Zdravko!

Avatar Žuti
Žuti
07:49 29.06.2023.

Dinamo treba izbaciti posrednike i kontaktirati velikane izravno. Zašto bi Red Bull dobio 100 milijuna 2 godine kasnije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije