Lošije izdanje

Dinamo nastavlja s pobjedama, minimalno je slavio protiv Intera

Dinamo - Inter
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
13.08.2016.
u 20:59

Napadali su plavi cijelo vrijeme, ali nije to bilo njihovo najbolje izdanje. Pomalo su se mučili te do zadnje sekunde nisu bili sigurni da je pobjeda u džepu.

Nogometaši Dinama u petom su kolu Prve hrvatske nogometne lige na Maksimiru pobijedili Inter s 2:1. Nakon veličanstvene pobjede u Splitu protiv Hajduka, igrači Zlatka Kranjčara bili su umorni, što se vidjelo po današnjoj igri i teško su došli do tri boda, iako su bili puno bolji protivnik.

Napadali su plavi cijelo vrijeme, ali nije to bilo njihovo najbolje izdanje. Pomalo su se mučili te do zadnje sekunde nisu bili sigurni da je pobjeda u džepu.

Dinamo je poveo u 38. minuti, Knežević je lijepo ubacio, a Soudani se naklonio na drugoj vratnici i zabio za vodstvo. Hrvatski prvak i u nastavku susreta je pritiskao, ali nije uspio zabiti sve do 81. minute kada je Olmo asistirao Fernandesu, a Čileanac zabio i potvrdio dobru formu. Činilo se da je priča gotova, ali u sudačkoj nadoknadi Blažević je glavom smanjio rezultat, a na kraju se pokazalo da je to samo utješni pogodak.

Sve u svemu, tri boda za Dinamo su tu, prvi je na ljestvici, a ima dobru atmosferu pred susret sa Salzburgom u borbi za ulazak u skupine najelitnijeg nogometnog natjecanja u Europi.

Inter je na devetom mjestu, nakon pet kola ne zna za pobjedu i ima samo dva boda.

>>Split napokon zabio u hrvatskoj ligi nakon 1125 minuta

Komentara 15

DU
Deleted user
22:01 13.08.2016.

Delač hehehehe.Napiši otvoreno mrzim Dinamo i stalno ću izmišljati loše stvari o istom. Ovako si dno dna.

LU
lukivoda
21:42 13.08.2016.

koju si ti utakmicu gledal valjda sa šanka prema konobarici u loži?

ZG
Zgpurger
21:58 13.08.2016.

E moj Delać ti izgleda nisi ni gledo utakmicu a pises o njoj.Dinamova je ovo najbolje utakmica sezone 100%.A Blezevic je zabio u 91 minuti ako se ne varam jer dinamo jednostavno nije imao poslozene redov jer su u igri bili igraci koji nikada nisu igrali zajedno Ali Karimi i Olmo npr..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije