UOČI UTAKMICE

Dinamo: Navijači, poštujte pravila i nemojte ići na Kosovo

Dinamo remijem na Poljudu osvojio 24. naslov prvaka Hrvatske
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
03.10.2023.
u 16:51

"Upućujemo molbu i apel navijačima Dinama da se pridržavaju pravila, poštuju donošenu odluku i ne putuju u kosovsku prijestolnicu Prištinu.  "

Dinamo u četvrtak u 18:45 gostuje kod Ballkanija na Kosovu u drugom kolu Konferencijske lige. Plavi su uoči utakmice sve navijače zamolili da ne idu na gostovanje.

"Gostujućim navijačima bit će zabranjeno prisustvo na stadionu Fadil Vokrri na spomenutoj utakmici, a posebne mjere sigurnosti uključivat će sljedeće: 

-  Na ulazu u stadion radit će se ID kontrola;
- Osobama sa hrvatskim dokumentima neće biti dozvoljen ulazak na stadion;
- Osobama kojima će biti zapriječen ulazak na stadion neće se vraćati novac za kupljene ulaznice.

Iz tog razloga upućujemo molbu i apel navijačima Dinama da se pridržavaju pravila, poštuju donošenu odluku i ne putuju u kosovsku prijestolnicu Prištinu.  

Klub ističe svoju predanost sigurnom i pozitivnom okruženju te se zahvaljuje na razumijevanju i podršci svih svojih navijača", objavio je Dinamo.

Dinamo je u prvom kolu slavio protiv Astane s 5:1, dok je Ballkani s 1:0 poražen od Viktorije Plzen.

Komentara 1

ZJ
Zjako
17:31 03.10.2023.

Ma kakvi'bre, pa mi smo domoljubi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije