Pripreme plavih

Dinamo ostao bez svih napadača, Šunjić ne mora na operaciju

18.01.2019.
u 07:03

Ove ozljede razlog su više da dovedemo još jednog napadača. Radimo na tome svi mi u klubu, gledamo, dobivamo dosta igrača na uvid, poručio je trener plavih Bjelica

Vrijeme se u Turskoj znatno popravilo, pregled Ivana Šunjića u Münchenu prošao je dobro i defenzivni vezni ne mora na operaciju, već se njegove tegobe s pubičnom kosti mogu liječiti terapijama.

Opravili su se Ademi i Marin, Zagorac je opet na terenu, malo lakše radio je Musa. I to su dobre vijesti s priprema plavih, ali loše je što je stalno netko ozlijeđen.

>> Pogledajte video: dinamovci na treningu

– Bruno Petković od prvog dana priprema osjetio je Ahilovu tetivu pa smo ga odlučili par dana odmoriti. Gavranović će sigurno pauzirati tjedan dana zbog rupture od centimetra na listu i teško da će moći igrati ove utakmice koje još imamo u Turskoj. Hajrović se vratio na teren, s mladim Šutalom moramo polako, ima to “skakačko” koljeno pa moramo raditi na jačanju kvadricepsa da bi se na toj nozi sve uravnotežilo – kazao je Bjelica.

Sad se zapravo otvara problem s napadačima, Budimir je otišao, a Gavranović i Petković su ozlijeđeni, sad je jedini klasični središnji napadač mladi Roko Baturina.

– To je razlog više da dovedemo još jednog napadača. Radimo na tome svi mi u klubu, gledamo, dobivamo dosta igrača na uvid, vidjet ćemo tko će biti najbolji za nas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije