Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva suradnja

Dinamo pomaže vukovima, postao i Cibonin sponzor

Cibona
Foto: Marko Prpić/Pixsell
24.02.2014.
u 11:49

Poznato je da je Cibona u financijskim problemima, a suradnja s Dinamom počela je još krajem prošle godine

Košarkaši Cibone u subotu su pobijedili Krku i napravili značajan korak prema Final Fouru ABA lige, a jedna sitnica upala je u oko uoči te utakmice. Naime, na LED ekranima vrtjela se reklama s Dinamovim i Ciboninim grbom te srcem između njih, a doznajemo da je GNK Dinamo postao Cibonin sponzor.

Poznato je da je Cibona u financijskim problemima, a suradnja s Dinamom počela je još krajem prošle godine. Igračima tada nisu isplaćene plaće, a Zdravko Mamić uskočio je s uplatom koja je namirila zaostale plaće.

Otada Cibona i Dinamo surađuju, a glavna ideja ove suradnje je da klubovi reklamiraju jedan drugog i da se tako spoje gradski brendovi.

>>Cedevita i Cibona napravile novi korak prema Final Fouru

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
11:58 24.02.2014.

Mamić je uvjek tu kad zatreba !

PE
pelinkovac
12:55 24.02.2014.

Maminjo svaka cast,spasi Cibonu da krene putem slave kao 80,82,85,86...Hvala Zdravko.

Avatar jure23
jure23
12:23 24.02.2014.

sada će se odmah javiti udruga naš hajdug i drugovi jova i pera..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije