16-GODIŠNJI VEZNJAK

Dinamo potpisao ugovor s Nikolom Morom

Nikola Moro
GNK Dinamo
18.03.2014.
u 10:29

- Nikola je ofenzivni vezni igrač koji je dugo godina u našoj nogometnoj školi, redovito je bio među najboljima i ovo je logičan slijed koji je, naravno, on svojim radom i ponašanjem zaslužio - rekao je Mamić.

Dinamo je potpisao ugovor s talentiranim 16-godišnjim veznjakom Nikolom Morom. Radi se o igraču koji je s 11 godina stigao iz Solina nakon čega je prošao nekoliko mlađih kategorija modre škole. Redovito nastupa za mlade reprezentacije Hrvatske.

- Teško mi je naći riječi kojima bih opisao koliko sam sretan. Ovo mi je veliko priznanje za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da svaki trening zapnem još jače i nastavim se razvijati. Cijela obitelj je sretna jer ovo je zaista veliki trenutak - rekao je Moro za službenu stranicu kluba.

Potpis More prokomentirao je trener i sportski direktor Zoran Mamić.

- Nikola je ofenzivni vezni igrač koji je dugo godina u našoj nogometnoj školi, redovito je bio među najboljima i ovo je logičan slijed koji je, naravno, on svojim radom i ponašanjem zaslužio. Mi smo ga prepoznali kao budućnost našeg kluba i želimo mu puno sreće. Naravno, prije svega u Dinamu - rekao je Mamić.

>> Odlazim, ne želim da Dinamo bude talac Zdravka Mamića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije