Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLAZNI TRANSFERI

Dinamo se oprostio od dvojice igrača. Predstavljeni su kao velika pojačanja, a sada napuštaju Maksimir

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
30.06.2024.
u 16:45

Dinamo se oprostio od japanskog ofenzivca Takura Kaneka i mladog hrvatskog reprezentativca Gabriela Vidovića. U plavom dresu više neće igrati Tibor Halilović niti Josip Drmić

Mladom Gabrielu Vidoviću istekao je ugovor o posudbi i više neće biti igrač Dinama. Vidović je na Maksimir stigao iz Bayerna na jednogodišnju posudbu. Po isteku tog perioda klub se putem službenih kanala oprostio od mladog hrvatskog reprezentativca pred kojim je povratak u München. Dinamo je imao opciju otkupiti Vidovićev ugovor za 3.5 milijuna eura. Pokušali su pregovorima postići nešto povoljniji iznos za potencijalnom transferu, a razmišljali su i produljenju posudbe. Ipak, Vidovićeva cijena bila je previsoka, a u Bayernu ga vjerojatno čeka nova posudba. 

"Danas se od Dinama oprašta Gabriel Vidović koji se vraća u svoj matični klub nakon uspješne godine provedene s nama. Tijekom svog boravka, Gabriel je nastupio 40 puta te ostvario učinak od 9 pogodaka i 4 asistencije. Zahvaljujemo mu od srca na važnoj ulozi koju je odigrao u osvajanju prvenstva i Kupa te nezaboravnim trenucima koje je podario Dinamu i našim navijačima. Gabriel, želimo ti sve najbolje u daljnjem razvoju karijere", napisali su iz zagrebačkog kluba.

GALERIJA Pogledajte kišu i tuču nad Dortmundom zbog kojih je prekinuta utakmica Njemačke
Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
1/10

Dinamo se oprostio i od japanskog ofenzivca Takura Kaneka. Također je u pitanju bila cijena konačnog transfera. U Dinamo je stigao tijekom ljeta prošle godine iz Sappora. Njegova je posudba stajala 400 tisuća eura, a za otkup ugovora morali bi platiti 1.1 milijun eura. Uz njih dvojicu Dinamo se oprostio od Tibora Halilovića i Josipa Drmića.

"Po isteku posudbe, danas se u Japan vraća Takuro Kaneko. Taki je u 31 utakmici za Dinamo ostvario učinak od 5 golova i 6 asistencija, a posebno ćemo ga pamtiti po pogotcima Real Betisu za prolazak dalje te Lokomotivi za pobjedu u zadnjim minutama. Hvala ti, Taki i sretno", napisali su iz Dinama o japanskom krilu.

VIDEO Golema rupa progutala nogometno igralište: 'Izgleda kao da je eksplodirala bomba'

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
17:38 30.06.2024.

Netko je nestrpljiv i ne može dočekat da bilo šta napišem pa me kazni a šta ćeš, ljeto je, na moru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije