Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Timi Max Elšnik

Hajduk želi sjajnog Slovenca? Kek mu dao broj 10, a on mu se odužio odličnim predstavama na Euru

Euro 2024 - Slovenia v Serbia
Foto: LEONHARD SIMON/REUTERS
1/3
28.06.2024.
u 11:41

Max Elšnik nosi broj 10 u slovenskoj reprezentaciji, a u sve tri dosadašnje utakmice bio je u početnoj postavi. Protiv Srbije je čak i asistirao za vodeći gol Slovenije, koji je zabio Žan Karničnik.

Iz splitskog Hajduka stižu jasni signali o njihovoj ambiciji u nadolazećoj sezoni, posebno s obzirom na aktivnosti na transfernom tržištu. Nakon što su se oprostili od nekoliko igrača čiji su ugovori istekli ili su ih oslobodili, Hajduk je, prema pisanju medija, usmjeren na rekonstrukciju momčadi kako bi se pripremili za izazove pred njima.

Jedno od novih imena koje se spominje u kontekstu pojačanja je Timi Max Elšnik, talentirani 26-godišnji veznjak koji je ostavio dubok trag u redovima ljubljanske Olimpije. Elšnik pod vodstvom Matjaža Keka, izbornika slovenske reprezentacije, igra i ključnu ulogu na Europskom prvenstvu, gdje je Slovenija postigla povijesni uspjeh prolaskom skupine.

Max Elšnik nosi broj 10 u slovenskoj reprezentaciji, a u sve tri dosadašnje utakmice bio je u početnoj postavi. Protiv Srbije je čak i asistirao za vodeći gol Slovenije, koji je zabio Žan Karničnik. Konačnih 1:1 tada je postavio u 95. minuti Luka Jović. Elšnik, inače, ulazi u zadnju godinu ugovora s Olimpijom, koji mu traje do do ljeta 2025. U slovenski klub stigao je 2020., a ranije je igrao za Swindon Town, Mansfield Town i Northampton Town.

 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo su najbolji memovi o ovogodišnjem Euru: Ima ih puno o Hrvatskoj i Modriću

Euro 2024 - Slovenia v Serbia
1/41
Ključne riječi

Komentara 2

PA
Pametanumoruludih
21:00 28.06.2024.

U Hajduk mogu samo oni koji su na zalasku karijere i oni koji godinama nisu u stanju naci klub. Hajduku je samo ime ostalo od stare slave.

KU
kuki333
14:58 28.06.2024.

Mislim da je momak premlad za hajdukove kriterije🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije