PIŠU TURCI

Dinamo sprema spektakularan transfer koji će izazvati euforiju. Legenda se vraća u Maksimir?

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
Marko Lukunic/PIXSELL
15.08.2024.
u 09:24

Hrvatski ofenzivac nije u planovima turskog prvoligaša koji ga nije uvrstio na popis za Europu te ga je tako praktički otpisao

Povremeni hrvatski reprezentativac Mislav Oršić mogao bi se uskoro vratiti u zagrebački Dinamo. Nekoliko turskih medija lansiralo je tu informaciju, a najdalje je otišao portal Taka Gazetesi koji piše da su Dinamo i Trabzonspor u ozbiljnim pregovorima oko povratka Oršića u hrvatsku metropolu. Turci smatraju da bi transfer mogao vrlo brzo biti dogovoren jer se Oršiću ne ostaje u Turskoj gdje ne igra, a Dinamo ga je voljan vratiti. 

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
1/17

Hrvatski ofenzivac nije u planovima turskog prvoligaša koji ga nije uvrstio na popis za Europu te ga je tako praktički otpisao. Tamo je stigao prije godinu i pol dana, ali se nikad nije vratio u staru formu nakon teške ozljede, a trenutno je četvrti najplaćeniji igrač u svlačionici s godišnjim primanjima od 2.6 milijuna eura. 

VEZANI ČLANCI:

Dinamo bi vraćanjem miljenika navijača sigurno dodatno popravio atmosferu i izazvao euforiju. Plavi na toj poziciji trenutno imaju Hoxhu i Pjacu, ali Oršić bi sigurno jako dobro došao treneru Sergeju Jakiroviću.

Ključne riječi

Komentara 2

PO
podanak
09:35 15.08.2024.

Dinamova struka počela se ponašati kao frustrirana domaćica u IKEA Shopu - sve joj se sviđa i sve stavlja u košaru, sve bi kupila, neka se nađe! Orša je odigrao odlične utakmice u Dinamu, ali od siječnja 2023. njegova karijera je na kisiku. U Engleskoj su zaključili da je njegova fora pročitana, u Turskoj se strašno ozlijedio. Čovjek će uskoro napuniti 32, a gotovo dvije godine ne igra. Na lijevom krilu Dinamo ima Pjacu i Xoxhu, dva reprezentativca i dva igrača u formi, na desnom Cordobu i Špikića. Pogledajte Dinamo Team na njihovim web stranicama - Dinamo ima više igrača nego Arsenal! Stanite na loptu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije