DANAS NA TRENINGU

Dinamo za tri milijuna eura doveo novo pojačanje

Lokomotiva i Gorica u 32. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
22.08.2023.
u 18:20

Stojković je inače veliki navijač Dinama kojeg je zvao splitski Hajduk, ali mladi veznjak očito nije niti pomišljao da potpiše za najvećeg rivala s Poljuda.

Dinamo je doveo Luku Stojkovića iz Lokomotive. Plavi su za 19-godišnjeg ofenzivnog veznjaka platili oko tri milijuna eura.

Stojković će danas navečer odraditi trening s novom momčadi. A plavima će na travnjak prvi put izaći Sergej Jakirović, novi trener Dinama.

Stojković je inače veliki navijač Dinama kojeg je zvao splitski Hajduk, ali mladi veznjak očito nije niti pomišljao da potpiše za najvećeg rivala s Poljuda. 

Uskoro se očekuje da će Dinamo dovesti i Lukasa Kačavandu, još jednog igrača Lokomotive. Dinamo će tako s ova dva transfera pokušati nadoknaditi odlazak Luke Ivanušeca koji će u Feyenoord.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar dugackino
dugackino
04:45 23.08.2023.

mali je dobar igrač a tek mu je 19 . mogao bi biti novi Olmo ako je normalan u glavi . mnogi mladi igrači bljesnu pa nestanu

JF
jfk
22:27 22.08.2023.

Hajduk nije platio nikoga toliko pa ne bi ni njega, nema Hajduk novca za to. Zapravo Hajduk triba barem prodati 10 mil eura igraca ili im treba kredit ove godine

ME
megaja
22:07 22.08.2023.

šta je više s Ivanušecom jel ide il ostaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije