Mirko Barišić

Dinamo zapravo već funkcionira po sustavu "jedan član – jedan glas"

Mirko Barišić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
17.12.2013.
u 13:54

– Odnos s navijačima naša je otvorena rana. I učinit ćemo sve da vratimo navijače na stadion, u smislu opće pomirbe!

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić na jučerašnjoj je Skupštini kluba istaknuo da politika, koja uz pomoć nekih medija ruši klub, dijeli Dinamove navijače. O tome je nakon Skupštine progovorio i predsjednik Dinama Mirko Barišić.

– Odnos s navijačima naša je otvorena rana. I učinit ćemo sve da vratimo navijače na stadion, u smislu opće pomirbe! Imamo zasad samo veliku želju, nadam se uskoro i konkretnim koracima. A navijači su žrtve medijske hajke i pritiska – rekao je Barišić.

Osvrnuo se Barišić i na traženje dijela BBB-a i udruge "Zajedno za Dinamo" da se Dinamova Skupština bira po sustavu "jedan član – jedan glas":

– To je floskula koja se stalno proteže. A naš klub indirektno funkcionira po tom načelu, svi su članovi, naime, uključeni u glasovanje u izboru zastupnika Skupštine Dinama! Dinamo je ustrojen po svim važećim zakonima, moramo ispraviti neke sitne potankosti. Politički je pritisak, dakle, jedno, a realan život nešto sasvim drugo. No, sad ne bih govorio o tim političkim pritiscima zasnovanima na određenim interesima – kazivao je Barišić.

>>Mamić: Ocjena za Europu minus 4, Bernardić ruši klub!

Komentara 7

Avatar Idler 3
Idler 3
14:06 17.12.2013.

Jedan glas - Mamićev glas >;-))

KZ
Kult Zagreba grada
14:20 17.12.2013.

hahaha.... da..kao nekad...delagat kojeg je postavio mamić,.. glasa u ime nas članova. ..on valjda zna što je najbolej za nas. To nas hoće naučiti..nas ovce..što je prava demokracija :)

MO
mojazemlja
15:00 17.12.2013.

Da.Funkcionira. Jedan Mamićev član=jedan Mamićev glas!?.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije