Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA ADUKTORA

Dinamov napadač se ozlijedio, poznato je koliko će izbivati s travnjaka

Prag: Trening nogometaša Dinama uoči sutrašnje utakmice protiv Sparte
Marko Lukunic/PIXSELL
07.01.2024.
u 13:47

Nakon jučerašnjih pretraga poznato je koliko će napadač Dinama izbivati s terena. Na raspolaganju Sergeju Jakiroviću neće biti minimalno šest tjedana

Napadač azerbajdžanske reprezentacije i Dinama Mahir Emreli je doživio nezgodnu ozljedu u prvoj pripremnoj utakici hrvatskog prvaka za proljetni dio sezone.

Podsjetimo, Dinamo je u pripremnoj utakmici u Maksimiru svladao slovenskog prvoligaša Rogašku, a strijelac je bio Sandro Kulenović.

Emreli se u 60. minuti tog susreta srušio na travnjak bez ikakvog kontakta te napustio teren. Riječ je o ozljedi aduktora. 

Nakon jučerašnjih pretraga poznato je koliko će napadač Dinama izbivati s terena. Na raspolaganju Sergeju Jakiroviću neće biti minimalno šest tjedana.

VEZANI ČLANCI:

Od prije je poznato da bi u Dinamu rado prodali ili posudili azerbajdžanskog reprezentativca, koji prema mišljenju klupske struke nije potpuno ispunio očekivanja otkako ga je Dinamo doveo iz poljske Legije prije gotovo dvije godine. 

Za Emrelija je zainteresiran bivši ruski prvak Rubin iz Kazanja, ali sad je upitno hoće li ga Rusi htjeti angažirati nakon ove ozljede.

 

Komentara 1

PA
Pajdo
20:09 07.01.2024.

Nek si. uzme puno. vremena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije