Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TRENINGU

Dinamova mlada nada ponovo ozlijeđena! Nakon godine dana oporavka opet je izvan pogona

Zagrijavanje nogometaša Dinama i Rijeke uoči početka susreta
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
05.07.2024.
u 20:11

Nakon čitave sezone oporavka od ozlijede prednjih križnih ligamenata i operacije kojom je ona sanirana, 20-godišnji vezni igrač Luka Stojković je zaradio rupturu zadnje lože

Dinamova mlada nada Luka Stojković, jedan od najvećih nadolazećih talenata u Hrvatskog nogometnoj ligi, ponovo se ozlijedio. Ovoga je puta na treningu zaradio rupturu zadnje lože koja će 20-godišnjeg veznjaka držati izvan pogona dva do tri tjedna. Dakle, izgledno je da će morati propustiti intenzivnije treninge tijekom Dinamovih priprema u Austriji.

Stojković je u Dinamo stigao prošloga ljeta iz Lokomotive za tri milijuna eura. Odigrao je svega 25 minuta u jednoj utakmici, a ozlijedio se krajem kolovoza prošle godine uoči derbija protiv Rijeke na Maksimiru. Trebao je biti u početnom sastavu, no na zagrijavanju uoči utakmice pokidao je križne ligamente što je značilo operaciju i propuštanje sezone.

GALERIJA Dinamov spektakl u Zagrebu! Tisuće su u žarenoj atmosferi slavile s maksimirskim dečkima

Zagrijavanje nogometaša Dinama i Rijeke uoči početka susreta
1/116

Dinamu bi tijekom izazovne sezone zasigurno dobro došla njegova pomoć. Više od 30 kola su plavi kaskali najprije za Hajdukom i Rijekom, a nakon nekoliko uzastopnih poraza splitskog kluba, vodili su žestoku bitku s riječkim rivalom. Svemu je presudio posljednji derbi u kojem su slavili rezultatom 2:1, a naposljetku su ih svladali u Kupu za dvostruku krunu.

Čini se da ove godine ipak neće toliko dugo biti bez njega. Za klub s Maksimira ove su godine već potpisali Raul Torrente i Marko Pjaca. S druge strane s Maksimira je otišao niz igrača među kojima se ističu Takuro Kaneko, Lukas Kačavenda i Gabrijel Vidović. Posudbe Marka Roga i Takuye Ogiware traju do siječnja iduće godine pa tek treba vidjeti što će plavi učiniti s njima.

Komentara 1

EJ
ejStef
10:12 06.07.2024.

Hm, gotovo sigurno odlazi Petković, moguće i Baturina, pripreme su već počele, a dostojnih zamjena nema. Pjaca je pojačanje, Torrente je prinova, ali sve to skupa je puno premalo... Pomalo smo se navikli na nešto jači Dinamo, koji nije bio kanta za napucavanje u Europi. Eh, ta vremena su očito prošlost... Što se tiče tih dečki iz Lokomotive, definitivno nešto nije dobro s treninzima i procjenama. Pitanje je da li će Stojković ikada biti onaj pravi, a Kačavenda je izgubljen za nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije