Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL TRANSFER?

Damir Mišković: Kako da ga prodam Dinamu za dva milijuna eura? Pa imam ponudu od šest milijuna

Rijeka: Gosti u loži tijekom susreta Rijeke i Dinama u drugoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
05.07.2024.
u 14:37

Mišković o vjerojatno najvećem transferu u HNL-ovom ljetnom prijelaznom roku: Prvo, nismo dobili nikakvu službenu ponudu Dinama. Nadalje, mi imamo ponudu od 6 milijuna eura od jednog kluba

Dinamo ovih dana očekuje povratak igrača koji su bili sudionici ovogodišnjeg Eura: Bruno Petković, Martin Baturina, Arbër Hoxha te novi-stari igrač Dinama Marko Pjaca. S njima će trener Sergej Jakirović krenuti u pripreme za novu sezonu. 

Lijevo krilo je popunjeno, Gabriel Vidović je otišao, a Marko Pjaca došao i pridružio se Hoxhi na poziciji lijevog krila. E sad, kako popuniti rupu na desnom krilu prouzrokovanu odlaskom Japanca Takura Kaneka. Dakako, tu je Dario Špikić, ali jedan nije dovoljan.

Marin Šotiček je odbio dolazak, pa su se u Dinamu okrenuli igraču čiji bi prelazak vjerojatno bio najveći transfer u HNL-ovom ljetnom prijelaznom roku. Radi se o Rijekinom Marcu Pašaliću.

Međutim, direktor Rijeke Damir Mišković jasno je dao do znanja da Pašalić neće samo tako otići iz Rijeke, barem ne u Dinamo jer je u igri cijena koju Dinamo ne može samo tako platiti. Evo što kaže Mišković za Sportske novosti:

"Nema nikakve priče oko Marca Pašalića. Prvo, nismo dobili nikakvu službenu ponudu Dinama. Nadalje, mi imamo za Pašalića ponudu od 6 milijuna eura od jednog kluba s Bliskog istoka. Sad, hoće li on željeti otići, to je druga stvar. To je njegova odluka, nitko ga ne može prisiliti. Kako da ja prodam Pašalića Dinamu za dva milijuna eura, što se gura preko medija? Pa, ne može Rijeka prodavati igrače Dinamu za milijun ili dva kako bi oni bili zadovoljni. A što, da ja spavam s navijačima na glavi? Moram misliti na financije, što jest logično".

Odgovorio je i na pitanje o dolasku mladog Gabriela Rukavine u Rijeku:

"Ne znam... To zavisi o njemu, ne o meni. Ako ima slobodne papire onda će doći, ako nema - neće. Nema tu filozofije. Nisam ja protiv Dinama, dapače, nemam ja problema s maksimirskim klubom. No, sve ima svoje granice. Ja moram napuniti svoj budžet, a ne ispunjavati nečije "muzičke želje" preko medija".

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Rijeka: Gosti u loži tijekom susreta Rijeke i Dinama u drugoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/17

 

 
 

Komentara 1

ID
Ivo_didin
00:44 06.07.2024.

Miško, prodaj sebe u Saudijsku Arabiju, a ne dečka koji je na početku karijere! Da je dobio takvu ponudu iz nekog europskog kluba, njegova argumentacija bi bila razumljiva, a on bi dečka od 23 godine poslao u Saudijsku Arabiju. Nitko ne kaže da igrača pod ugovorom mora Dinamu (ili bilo kome drugome) dati ispod cijene, međutim, spominjanje ovakve ponude je običan bezobrazluk i licitiranje preko leđa igrača.. Da sam predsjednik kluba, bilo bi me sramota takvu ponudu uopće spomenuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije