Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORIO DUŠU

Legenda Dinama doživjela veliku obiteljsku dramu: 'Sin ne vidi na jedno oko, operacija je rizična'

Zagreb: Arijan Ademi odradio prvi trening s mom?adi Dinama nakon suspenzije
Luka Stanzl/PIXSELL
05.07.2024.
u 16:47

Posljednju profesionalnu utakmicu odigrao je za Baku prije osam godina, a prije toga je igrao za grčki PAOK, Bahiju, Criciúmu, Paranu i Atlético Paranaense.

Oeliton Araújo dos Santos poznat kao Etto, vratio se nogometu i to u 42. godini života. Dinamova legenda potpisala je za NK Jadran Štefanec i tako iznenadio hrvatsku javnost. Etto je stigao u Zagreb 2005. godine, a u Maksimir je odigrao šest sezona, zabio osam golova u 107 nastupa te je igrao s hrvatskim kapetanom Lukom Modrićem, Marijem Mandžukićem, Vedranom Ćorlukom...  Posljednju profesionalnu utakmicu odigrao je za Baku prije osam godina, a prije toga je igrao za grčki PAOK, Bahiju, Criciúmu, Paranu i Atlético Paranaense. 

GALERIJA Dinamo potvrdio dolazak Marka Pjace

Zagreb: Arijan Ademi odradio prvi trening s mom?adi Dinama nakon suspenzije
1/5

Prije osam godina Etto je za Večernji list govorio o zdravstvenim problemima starijeg sina. Dječak zbog hipoplazije vidi samo na jedno oko, no tada je Etto govorio da postoji mogućnost da se u Kanadi operativnim zahvatom djetetu vrati vid. 

- Joaquim je nevjerojatno bistar dečko, bio je na testiranjima inteligencije i nadprosječno je inteligentan. Ta operacija u Kanadi prilično je riskantna i skupa, stoji oko 60.000 eura. Navodno bi mogao progledati presađivanjem Gabrielovih matičnih stanica. I nije važna cijena, dao bih sve da progleda i na drugo oko, ali pomalo se plašim rizika, da se nešto drugo ne pogorša. Vidjet ćemo što ćemo učiniti, supruga i ja uskoro moramo odlučiti hoće li Joaquim ići na operaciju - izjavio je svojedobno Etto.

VEZANI ČLANCI:

U gostovanju u emisiji na Laudato TV-u progovorio je o djeci i rekao da mu je najvažnije biti čovjek.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
10:39 06.07.2024.

Daleko je on od epiteta "legenda". Ostao je zapamćen kao dobar igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije