LIJEPA GESTA

Dinamovac posjetio umirućeg Georga Kocha. Poklonio mu je poseban dres i oduševio navijače

GNK Dinamo
12.10.2024.
u 17:34

Proljetos je otkrio da ima rak gušterače u završnoj fazi i da su mu liječnici rekli da će uskoro umrijeti. Koch je u svibnju prošle godine napustio trenersku poziciju u trećeligašu Viktoria Kölnu iz privatnih razloga.

Hrvatski prvak Dinamo je na društvenim mrežama podijelio susret dvojice bivših golmana - Ivana Kelave i Georga Kocha. Kelava je posjetio bivšeg njemačkog golmana, koji je nedavno objavio da je ozbiljno bolestan te da će uskoro umrijeti jer boluje od neizlječive bolesti. Kelava mu je poklonio poseban dres na kojem piše 'Koch mit uns', što u prijevodu znači 'Koch je s nama'.

Umirovljenog njemačkog golmana navijači Dinama jako cijene iako je u klubu proveo samo jednu sezonu - 2007./2008. Proljetos je otkrio da ima rak gušterače u završnoj fazi i da su mu liječnici rekli da će uskoro umrijeti. Koch je u svibnju prošle godine napustio trenersku poziciju u trećeligašu Viktoria Kölnu iz privatnih razloga. 

VEZANI ČLANCI:

Osim za Dinamo, Koch je branio za njemačke klubove Kaiserslautern, Energie Cottbus, Duisburg, Arminiju Bielefeld i Fortunu Düsseldorf. Ukupno je skupio 213 utakmica  u Bundesligi. U Dinamo je došao u ljeto 2007. kao slobodan igrač, nakon što je raskinuo ugovor s Duisburgom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije