CORDOBA ZA VL

Dinamov Kolumbijac objasnio zašto je želio doći u Zagreb: Obitelj je teško prihvatila moj odlazak

11.10.2024.
u 14:29

– Moje najveće vrline su dribling i brzina. Mislim da sam igrač koji voli puno komunicirati s loptom i biti dosljedan u igri, osobito kad je riječ o asistencijama i golovima. Kao svoju najveću slabost i ono što bih trebao poboljšati istaknuo bih donošenje odluka.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Blokirani admin
15:55 11.10.2024.

Citao je da je Zagreb po zloupotrebi kokaina prva metropola EU ,pa je pozelio da se osjeca kao kod kuce , samo nije znao da gradom vladaju pe..ri i komunisti , prvo kod njih nije normalno a drugi su teroriati duboko u dzungli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?