BLIZU SERIE A

Dinamovca su kritizirali zbog reprezentacije, a sada ima ponudu karijere vrijednu 10 milijuna eura

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
08.07.2024.
u 14:01

BiH U-21 reprezentativac i potencijalni hrvatski A reprezentativac vezan je ugovorom uz Dinamo do 2028., ali Talijani su spremni platiti 10 milijuna eura, na što je i zagrebački klub pristao.

Novi talijanski prvoligaš Como želi kupiti Petra Sučića. BiH U-21 reprezentativac i potencijalni hrvatski A reprezentativac vezan je ugovorom uz Dinamo do 2028., ali Talijani su spremni platiti 10 milijuna eura, na što je i zagrebački klub pristao.  Sučić je u Dinamo prešao iz Zrinjskog i odigrao 42 utakmice zabivši tri gola i asistiravši dvaput.  Veznjak Dinama je rođen u BiH i igra za mladu BiH reprezentaciju, međutim zbog odluke da zaigra za hrvatsku reprezentaciju naišao je na osude svojih sunarodnjaka. Evo što mu je napisao bivši suigrač Ibrahim Dagoja:

 

"Bio si ponos grada, bio si uzor mnogima, pa čak i meni. Neka te je sram i stid, nikad se ne uzdiži, ne znaš što te čeka sutra. Možda se nekada i vratiš u Bugojno, ali nikada više nećeš biti ono što si bio. Zaboravio si odakle si došao i tko te gurao kada nitko nije znao za tebe. Nadam se da ćemo se nekada sresti na ulici i da ti svašta kažem. Sramoto i bruko grada".

VEZANI ČLANCI:

 

Kritikama se pridružio i bivši HNL-ovac Ermin Zec:

"Čuo sam za tebe jako lijepih riječi od naših Bugojanaca i tvojih bivših trenera. Ja spominjem non-stop i uvijek ću govoriti da igrači koji jednom zaigraju za Bosnu i Hercegovinu, nebitno u kojem uzrastu, da više nikad ne mogu promijeniti reprezentaciju. Tako ćemo stvoriti više prostora za dječake koji će sutra ponosno stajati pred zastavom koju vole i za koju će sa velikom radosti nastupati. Dečko, želim ti puno sreće u nastavku karijere, ali ti si očigledno živio u nekom drugom gradu, a ne u Bugojnu. Živio."

 

Što se tiče novog talijanskog prvoligaša, može se pohvaliti da u klubu kao jedne od manjinskih vlasnika ima i dvojicu velikana svjetskog nogometa, Thierryja Henryja i Cesca Fabregasa koji je ujedno i trener kluba. Como će prvi put od 2004. igrati u prvom rangu talijanskog nogometa u koji se plasirao s druge pozicije skupa s drugoligaškim prvakom Parmom te Venezijom, u prvom kolu će 19. kolovoza u 20 i 45 igrati u Torinu protiv Juventusa.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
07:22 09.07.2024.

Hoće li i Petar Sučić izdati svoju BiH domovinu i postati prodana duša u mutnome susjedstvu?

Avatar Đovak Noković
Đovak Noković
14:18 08.07.2024.

Šta očekuje Marić da će njega publika doć gledat ? Shebat će komplet sve šta su dobili na povjerenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije