PLATIT ĆE MILIJUNE

Juventus uložio milijune u crnogorskog tinejdžera! Dogovorili najveći transfer u povijesti kluba

Vasilije Adžić
Privatna arhiva
07.07.2024.
u 22:42

Kod mladog Vasilija Adžića ističe se i to da je dvaput zaigrao u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu i Ligu prvaka. U kvalifikacijama za treće natjecanje europskog klupskog nogometa zabio je jedan gol i upisao jednu asistenciju

Talentirani mladi igrač crnogorskog kluba Budućnost iz Podgorice, Vasilije Adžić potpisat će trogodišnji ugovor s talijanskim velikanom Juventusom, piše najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere Fabrizio Romano. Navodi i da će njegov dosadašnji klub za 18-godišnjeg ofenzivca dobiti dva milijuna eura odštete uz bonuse koji bi lako iznos mogli podići na pet milijuna.

S tim iznosom, ovo je najveći transfer crnogorskog kluba u povijesti. Adžić će u Torino otići u drugome jednu siječnja kako bi obavio liječničke preglede, a zatim bi trebao konačno potpisati ugovor sa "starom damom". Do tada bi trebao ostati u Podgorici i nastaviti održavati formu s dosadašnjim klubom.

GALERIJA Pogledajte kako izgleda raskošna kuća Luke Modrića u elitnom zadarskom naselju Kožino

Vasilije Adžić
1/19

Donedavno je igrao samo za mladu momčad Budućnosti iz Podgorice, a tek se prošle godine pridružio njihovoj seniorskoj momčadi. U prvoj ligi crnogorskog nogometa nastupio je 58 puta uz devet postignutih pogodaka, čemu je pridodao i šest asistencija. U nogometnom kupu nastupio je tek tri puta uz jedan postignuti gol.

Ističe se i to da je dvaput zaigrao u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu i Ligu prvaka. U kvalifikacijama za treće natjecanje europskog klupskog nogometa zabio je jedan gol i upisao jednu asistenciju. Bilo je to u uzvratnoj utakmici drugog kola kvalifikacija protiv makedonske Struge.

VIDEO Grci žele Petkovića, ali nemaju novca. Cjenkanje? U Dinamu su jasni - to ne dolazi u obzir

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije