Obljetnica

Dinamovci polaganjem vijenca obilježavaju mitski 13. svibnja

'30.05.2009. Zagreb - U blizini Dinamovog stadiona postavljen je vijenac na spomenik palim pripadnicima Bad Blue Boysa u domovinskom ratu.  Photo: Tomislav Miletic/24sata'
'Tomislav Miletic/24sata'
13.05.2011.
u 10:23

Dinamovi igrači položit će danas u 12 sati vijenac na spomenik Bad Blue Boysima poginulima u Domovinskom ratu

Povod je 21. godišnjica neodigrane utakmice jugoslavenske lige Dinamo - Crvena zvezda u Maksimiru 13. svibnja 1990. godine. Ili, kako ga neki zovu, Bobanova, zbog hrabroga čina tadašnjeg Dinamova kapetana koji je udaranjem milicajca na maksimirskom travnjaku branio nezaštićena navijača plavih.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
santos008
12:43 13.05.2011.

Mamicu za tebe nema vise vode da te moze oprati ,a poginulima nek je laka hrvatska zemlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije