Trening u Maksimiru

Dinamovci prvi puta u novim dresovima i na novom travnjaku

dinamo (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/15
Autori: Robert Junaci, Antonela Vukorepa/VLM
11.07.2011.
u 23:27

Cufre još nije otpao za Neftči, ali već smo uigravali Vidu, kaže Dinamov trener Jurčić

Preostalo je još samo dodati nekoliko sjedalica na sjever te na zapad da bi sve bilo gotovo, no ono najbitnije u Maksimiru je rješeno. Novi travnjak sinoć je imao 'krštenje', a prvi su ga isprobali dinamovci i to premijerno u novim dresovima.

- Teren mi se čini jako dobar, bolji nego prije Heartsa, kada je isto bio novi. Lopta dobro odskače, osim na nekoliko mjesta, no to će se do srijede srediti - ocijenio je trener plavih Kruno Jurčić.

Leandro Cufre nije odradio trening s momčadi, no zasad nije otpisan za Neftči.

- Nadam se i vjerujem da će zaigrati, iako smo već uigravali i Vidu. Obojica idu u karantenu pa ćemo vidjeti do utakmice - kaže Jurčić.

Zdravko i Zoran Mamić budno su sve nadgledali, a pročelniku gradskog ureda za sport Ivici Lovriću detaljno objašnjavali što se zadnjih dana radilo na stadionu.

Na drugom kraju grada i protivnik je odrađivao posljednje pripreme. Ispred Zagrebovog centra gosti kafića ispijali su kavice kada im se ispred očiju prošetalo šaroliko društvo. Nekoliko Brazilaca, Makedonaca, Belgijac, Srbin...

- Tko su ovi? - upitao je neupućeni djedica, no misterij je brzo razriješen kada su se dečki iz Neftčija prihvatili lopte. Uz Savu ih je dočekao povjetarac pa su uvjeti bili - taman. Na kraju su vježbali slobodne udarce i namučili svoje čuvare mreže.

- Dinamo je favorit, no neće se znati tko ide dalje nakon ove utakmice, ma koji god rezultat bio. A bit će povoljan po nas - kaže vratar gostiju Saša Stamenković.

Na pitanje hoće li igrati zatvoreno ili jurnuti prema Kelavinom golu, malo se preračunao.

- Imamo 190 minuta da razmislimo hoćemo li napadati ili braniti se.

Komentara 7

OB
-obrisani-
00:05 12.07.2011.

plava ljepotica bravo dinamo

OB
-obrisani-
06:25 12.07.2011.

Dinamovci prvi puta u novim dresovima i na novom travnjaku ali se svi boje starim rezultatima i starom jesenskom euro razočarenju..

TR
traper
23:37 11.07.2011.

Ako vas muči želudac, pročitajte današnju kolumnu Igora Flaka,nema boljeg emetika (sredstva za provociranje povraćanja).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije