PIŠE ROBERT JUNACI

Dinamovci, sramite se! Ne znamo tko se osim jednog čovjeka može pogledati u ogledalo...

21.09.2024.
u 20:38

Danas je Dinamo primio četiri gola od momčadi koja je dosad postigla samo tri pogotka u sezoni i imala samo jedan bod

Komentara 30

BA
Blokirani admin
20:59 21.09.2024.

Dinamo kao Zagreb , jos malo pa ce i na Maskimiru trava bit do koljena a umjesto igraca divlje svinje , nije se Bandic ni ohladio grad se raspao , do prije 2 god Mamic je jos donekle vukao potezee iz sjene , sad je potpuno istjeran , raspad

NO
novabit
21:24 21.09.2024.

Da je Dinamo organiziran imao bi top juniorskog trenera koji bi u svakom trenutku mogao preuzet seniore! Jad i bijeda od organizacije kluba!

AN
antikomunist1
21:39 21.09.2024.

Idemo se prisjetiti tko je godinama htio ovakav Dinamo i koko se sustavno radilo na ovome što imamo sada. Naravno, takvi se danas posipaju pepelom! Svom su silom htjeli novu upravu! Sad je ta željena uprava tu - a kako vidimo najlošija u nekoliko zadnjih desetljeća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije