REAKCIJE NAKON UTAKMICE

Dinamovi igrači ogorčeni suđenjem

Dinamo Ajax
Željko Lukunić
05.11.2009.
u 22:51

Polako su plavi izlazili iz svlačionice, neki su bili raspoloženi za razgovor, neki nisu. Vratar Tomislav Butina branio je fenomenalno, no nije bio razgovorljiv i samo je uz pozdrav novinarima ušao u autobus koji je odveo plave u osamu u "Vilu Tinu".

Dinamov kapetan Robert Kovač (usput, kako uz "živog" Butinu netko drugi može biti kapetan?) bio je, kao i većina njegovih suigrača, ogorčen suđenjem:

- Razočarani smo. Dobro smo igrali do prvog crvenog kartona, čak smo preboljeli i prvi pogodak iz zaleđa. Ali, uništio nas je drugi gol i drugo isključenje. Ajax je znalački držao loptu i nismo im mogli ništa. A mi ne smijemo promašivati šanse poput onih iz prvog dijela...

 Ljutiti ste na suca?

- Cufreovo je isključenje smiješno, bio je to normalan prekršaj, možda za žuti karton. Ne znam kakve to naputke Uefa daje sucima, kao da ne žele da budemo u Europi!

Opet ste primili gol nakon prekida?

- Bilo je zaleđe!

Zaleđe je kad ga sudac označi. Dakle, primili ste gol nakon prekida!

- Ali, bilo je zaleđe! Iako se slažem da moramo biti mirniji i koncentriraniji prilikom tih prekida.

Prazne tribine?

- Kao da smo igrali trening-utakmicu! I čudno mi je da je Ajax mogao uvesti svojih 200 ljudi, a mi samo 75! To je još jedan pokazatelj da nas Uefa ne želi u svojim natjecanjima - smatra Kovač, a slično kapetanu razmišljao je i Dejan Lovren:

- Dobro smo počeli, no posve nas je poremetilo isključenje Cufrea! Upitno je je li to uopće bio prekršaj, je li to uopće bilo za žuti karton! A crveni karton je komična odluka, baš kao i isključenje Callela. Na kraju smo još i dobro prošli s devetoricom - rekao je Lovren i dodao:

- Suarez je sigurno najnezgodniji igrač protiv kojeg sam igrao! Nije bez veze procijenjen na 40 milijuna eura, nije bez razloga na meti Manchester Uniteda - pričao je Lovren o svojoj budućoj noćnoj mori.

- Opet smo primili glupi gol nakon prekida. Da smo iskoristili dvije šanse u prvom dijelu, možda bi sve bilo drukčije. U nastavku je teško bilo igrati s dva igrača manje protiv ovakvog Ajaxa, posebno jer smo se svi čudno osjećali pred praznim tribinama - rekao je Tomislav Barbarić.

- Dinamo je imao svoje šanse, nije ih iskoristio, a presjekao ih je naš prvi gol. Iako su se domaćini silno trudili, nije im bilo lako igrati bez potpore navijača i s dvojicom igrača manje. Sve je bilo jasno nakon našeg drugog gola, došli smo u Zagreb po pobjedu i to smo i ostvarili - rekao je strijelac prvog pogotka Marko Pantelić.

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
23:18 05.11.2009.

U Pravu su Dinamovci. UEFA je protiv njih, zato sto su svi ovi ostali timovi u LE puno slabiji od Dinama pa nebi nastavak takmicenja bio zanimljiv . ahahahah ma kakve crne sudije, dokle vise da se tjesimo i lazemo?

AN
Andreeejjj
23:45 05.11.2009.

Joooooj, kako je smijesan taj jadan Jurcic i koji su mu komentari?!? Pa gdje on to vidi i komentira utakmicu, da smo bili boljii od Ajaxa? Sudac nas je izbacio iz EU, kojesta?!? Jos debil traazi isprike, glubo vrijedja sasvimm zasluzenu pobjedu daleko bolje momcadi Ajaxa!!! Pa ljudi mi HRVATI smo najbolji po svemu! BOLJI smo od Salzburga. Ajaxa...ma od svih! Naravno na rijecima samo. Pa dobro vidimo gdje su svi ti klubovi i dalekooo ispred nas! Pobjedili su nas u medjusobnim susretima i mi se jos uvjek hvalimo na sva usta, da smo najbolji...Znate onu staru...psi laju a karavana prolazi!? Zalostno je to, bas i jadan smo mi narod!

RA
rakun235
23:02 05.11.2009.

žao mi je da ste igubili,a istina je da vas niko ne zeli u EU,SAMI PROBLEMI SA VAMA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije