NAJBOLJI STRIJELAC

Dino Špehar najbolji igrač juniorskog prvenstva

Dino Špehar (1)
Petar Glebov/Pixsell
18.06.2013.
u 18:28

- Ovo je kruna moje sezone. Hvala svim suigračima koji su dali veliki doprinos tome da budem najbolji, a posebno se zahvaljujem treneru Igoru Cvitanoviću koji me podigao na višu razinu - rekao je Špehar.

U organizaciji Meteora produkcije, dodijeljene su nagrade za najbolje igrače i trenera Prve HNL za juniore.

Vratar Osijeka, juniorskog prvaka Hrvatske, Marko Malenica po drugi put zaredom proglašen je vratarom lige. Najbolji obrambeni igrač je Herdi Prenga iz Dinama, najbolji veznjak Benedik Mioč iz Osijeka, dok je najbolji napadač Tonći Mujan, koji nije mogao doći na dodjelu jer je na pripremama sa seniorima Hajduka.

Dino Špehar, koji je ove sezone u 27 nastupa zabio 25 golova i bio prvi topnik lige, proglašen je najboljim igračem juniorskog prvenstva.

- Ovo je kruna moje sezone. Hvala svim suigračima koji su dali veliki doprinos tome da budem najbolji, a posebno se zahvaljujem treneru Igoru Cvitanoviću koji me podigao na višu razinu. Prošla sezona nije mi bila za pamćenje, ali Igor me nakon nje uzdignuo i kao igrača, ali i kao osobu - rekao je Špehar.

Ivica Kulešević iz Osijeka je trener sezone, a posebna priznanja za odličnu suradnju i promociju mladih dobili su Lokomotiva i malonogometni klub Nacional, odnosno njihova omladinska škola Gimka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije