VJERNI NAVIJAČ

Kćeri dao ime po navijačkoj skupini: Kada smo došli u Split, djevojci je sve bilo jasno

Facebook Naš Hajduk
23.07.2022.
u 16:55

Svakim danom sve je puniji Tematski park Hajduka imenima navijača koji su željeli svoje ime trajno vezati uz klub. Na popisu se nalaze neka poznata imena, ali ovo zadnje je svakako neobično i posebno.

U poznati registar odnedavno se upisalo ime Torcida, ali nije riječ o navijačkoj skupini već o jednoj maloj djevojčici. Naime, njen otac je veliki hajdukovac pa je odlučio kćeri dati ime po Hajdukovoj navijačkoj skupini. 

Otac je veliki navijač Hajduka iz Dublina Vladimir Makarić, a njegova kći se zove punim imenom- Harlow Torcida Makarić.

- Oko prvog imena složili smo se u sekundi, a što se tiče drugoga, djevojka Triona je kazala da joj je bilo zanimljivo sve dok nije došla u Split i vidjela more Hajdukovih i Torcidinih murala. Naravno, tada joj je sve bilo jasno - otkriva ponosni Vladimir pa dodaje:

- I dan danas prijateljima kaže da sam ju prevario jer sam djetetu dao ime po navijačkoj skupini, međutim sad joj je drago jer zna koliko to meni znači. - prenosi portal 24 sata

Za kraj je presretni Vladimir rekao kako mu ovaj događaj puno znači, iz irskog glavnog grada redovito prati splitske Bijele. Otkrio je kako nije bio četiri godine u Splitu, ali je uspio prisustvovati osvajanju Kupa protiv Rijeke. 

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

Ključne riječi

Komentara 11

KR
Kruno1988
18:23 23.07.2022.

Srećom pa ne navija za Segestu

LA
lajh1985
06:29 24.07.2022.

Lako to tamo napravit u irskoj kad oni nit neznaju sto je to...Stari je sebicni covjek i ovo je napravio samo da popuni svoj ego

Avatar feudalac
feudalac
10:47 24.07.2022.

...ponosni tenkre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije