STOPOSTOTNI

Dnjipro ponovno pobijedio, Strinić igrao cijelu utakmicu

'Dnipro\'s Serhiy Kravchenko (2ndL) and Ruslan Rotan vies with AIK Solna\'s Kwama Karikari (R) during the UEFA Europa League Group F football match AIK Solna vs FC Dnipro Dnipropetrovsk in Solna, on O
'JONATHAN NACKSTRAND'
15.08.2014.
u 22:52

- Iskreno, još nismo detaljno proučavali Splićane. To ćemo napraviti tek za vikend - rekao je kapetan Ruslan Rotan.

Dnjipro je pobijedio Metalurg u Zaporožju sa 1:0 u 4. kolu ukrajinskog prvenstva i stigao do četvrte pobjede u prvenstvu, a od prvog mjesta ih udaljava tek lošija gol razlika od Šahtara.

Pogodak odluke zabio je Fedetskij u 59. minuti na asistenciju Rotana, a treba spomenuti da je Ivan Strinić odigrao cijelu utakmicu, dok je Nikoli Kaliniću pripalo drugo poluvrijeme.

Hajduku forma ukrajinske ekipe sigurno ne ide na ruku, morat će ih dobro analizirati, ako već nisu. A zna se da Dnjipro njih nije.

- Iskreno, još nismo detaljno proučavali Splićane. To ćemo napraviti tek za vikend - rekao je kapetan Ruslan Rotan.

>> Kalinić bi uoči okršaja s Hajdukom mogao napustiti Dnjipro

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije