Stolni tenis

Do naslova prvakinja Hrvatske preko Mladosti

'26.05.2010., Bjelovar - Andrea Bobetic najveci oslonac zenskog stolnoteniskog kluba Bjelovar Photo: Damir Spehar/PIXSELL'
'Damir Spehar/PIXSELL'
26.05.2010.
u 14:41

Stolnotenisačice Bjelovara plasirale su se u finale doigravanja za prvaka Hrvatske, u kojemu će se 5. i 9. lipnja ogledati s dosad nepobjedivom ekipom Mladosti Iskon.

 No već su i sad s osiguranim naslovom doprvakinja ostvarile najveći uspjeh u 77-godišnjoj povijesti kluba. Sjajno ozračje uoči finala i pokušaja osvajanja naslova, dodatno je popravio župan Miroslav Čačija, koji im je obećao novčanu potporu od 30.000 kuna. Uspjehu Andreje Bobetić, Sunčice Vugrinec, Lorene Orlić i Martine Brkić, treba dodati i spoznaju da su time unaprijed osigurale nastup u europskoj ligi.

- Ovo je četvrta godina u nizu da igramo u završnici. Prve smo sezone bili četvrti, potom dvije godine treći, a sada najmanje drugi. No novčano jedva preživljavamo i stoga je iznova neizvjestan nastup u Europi - ističe Ratko Kovačić, sportski direktor STK Bjelovar.

- Sezona je bila sjajna i iznad očekivanja. Sa Sunčicom sam se izvrsno dopunjavala, a uz nas su zablistale i Lorena, te Martina. U finale ulazimo rasterećene iako treba reći da je Mladost objektivno jača, jer je ekipa sama po sebi kvalitetnija i od hrvatske reprezentacije - kaže najbolja igračica A. Bobetić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije