Priče iz kladionice

Dobitan je sistem onaj uz koji ostajete

Kladionice
Ivana Mikulić
24.04.2010.
u 09:59

Često me pitaju koji je sistem za klađenje najbolji. Jesu li to singlovi, dublovi, sistemi s fiksevima ili pak kombinatori.

Trebate li se odlučiti za fiksan ulog ili sistem uloga po razini povjerenja u odigranu okladu, odgovor je jednostavan – najbolji je onaj sistem koji ste sami izabrali i kojem najviše vjerujete.

Ako se na početku kladiteljskog mjeseca ili karijere odlučite za neku vrtu klađenja, onda je potrebno da na njoj i ostanete do kraja. Svako mijenjanje sistema oklade ili uloga neizbježno vodi u gubitak.

Najveća je zamka i opasnost za svakog kladitelja prolazak kroz ono što smo iskusili svi a to je crno razdoblje. Treba ostati priseban i kada se gubi i ne mijenjati ništa. Zapamtite, klađenje nije sprint nego maraton, dobici i gubici zbrajaju se na kraju sezone.

Jasno, razlika je u sustavu koji primjenjuje iskusni kladitelj i početnik, jer ako je netko iskusan tada sigurno već ima i pozamašnu banku, što mu omogućuje i fleksibilnije raspolaganje novcem te slobodnije klađenje. Početniku je najbolje izabrati takav sustav koji će mu omogućiti da i s malom početnom bankom izdrži što duže da bi možda iduće sezone mogao ulagati više.

No, to se postiže izrazito visokom razinom discipline. Ne zaboravite – uvijek se radi o novcu. Mislite li da to ne možete, radije se ostavite klađenja i kupite ženi parfem. Ili Persil, već kako vam drago.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije